Een nieuwe liefde voor Charlotte

Een nieuwe liefde voor Charlotte Casiraghi (29) die na de breuk met Gad Elmaleh duidelijk niet thuis zit te treuren. De...

Een nieuwe liefde voor Charlotte Casiraghi (29) die na de breuk met Gad Elmaleh duidelijk niet thuis zit te treuren. De gelukkige is Lamberto Sanfelice (41), een hippe Italiaanse regisseur met wie ze zoenend in Parijs is gespot. Naar aristo-normen is hij een goede partij, als je in zijn stamboom graaft, kom je terecht bij de hertogen van Bagnoli. Ze zijn aan elkaar voorgesteld door Charlotte’s schoonzusje Beatrice Borromeo en lijken adorable verliefd te zijn. Charlotte’s nieuwe verkering betekent het definitieve einde van haar relatie met Gad met wie ze zoon Raphaël (bijna 2) heeft en onlangs nog een doorstart probeerde te maken.

Romantisch in de Tuilerieën

© Chi © Chi

Een verzoening zat er echter niet in en Charlotte en Gad zijn nu na ruim drie jaar definitief uit elkaar. Hoewel Gad heeft toegezegd er altijd voor Raphaël te willen zijn, is hij letterlijk uit beeld verdwenen door een maandenlange tournee door Amerika waar hij wil doorbreken als stand-up komiek. Charlotte pendelt tussen Monaco en Parijs, bezocht met Sanfelice al een paar filmfestivals (al was toen nog niet duidelijk dat ze samen was hadden) en is volgens het Franse blad ‘Voici’ momenteel onafscheidelijk van Lamberto die haar heel sexy ‘Carlotta’ noemt. Ze werden hand in hand in de Tuilerieën gespot en gingen samen haar pas aangeschafte appartement op de linkeroever in.

Ze hoopt op een beetje privacy

© Oggi © Oggi

“Als passie je niet sterker maakt, is het trieste hartstocht,” zegt Charlotte in Madame Figaro in een cryptische verwijzing naar haar breuk met Gad, die vooral te wijten was aan het feit dat hij steeds meer zijn eigen leven leidde. “Delen wat je verbaast, uitstralen wat je drijft is de enige manier om vreedzaam oud te worden. Je moet het leven delen en tegelijk deel uitmaken van iets dat groter is dan jezelf. Anders heeft het geen zin.” Ze hoopt dat Lamberto en haar wat privacy wordt gegund: “Mijn relaties met anderen worden bepaald door wat ze weten of denken te weten over mij. Iedereen heeft een beetje ruimte nodig om risico’s te nemen en onbevreesd te leven in liefde en vriendschap.” Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

© Larry Busacca / Getty Images © Larry Busacca / Getty Images

Laatste nieuws