Prins George op pad met mama

Prins George op pad met mama, dat is gezellig. Zeker nu hij de hertogin van Cambridge moet delen met zus Charlotte en ee...

Lees ook

Prins George op pad met mama, dat is gezellig. Zeker nu hij de hertogin van Cambridge moet delen met zus Charlotte en een groeiend aantal officiële taken. Hertogin Kate en haar ‘feisty young man’ bezochten samen het National Museum om zijn groeiende fascinatie voor dinosauriërs te bevredigen. Moeder en zoon (2) bleven vooral hangen in de Hintze Hall waar een 292-delig skelet van een diplodocus staat. Volgens de kleine prins was het een klimrek, volgens zijn moeder ‘beslist niet’. De Cambridge’jes konden ongestoord rondscharrelen. Volgens medebezoeker Rimi Rahman vielen ze niet echt op: “Kate hield zijn hand vast, liet hem alles zien en praatte met een van de suppoosten. George was very happy.”

Dol op zijn nieuwe dino

© Woman's Day magazine © Woman’s Day magazine

Niet alleen dino’s, maar ook duiven!

© The British Monarchy Heir © The British Monarchy Heir

Kate verklapte later bij een werkbezoek aan Chance UK dat prins George uiteindelijk veel meer belangstelling had gehad voor de duiven dan voor de dinosaurussen. “Hij zag er eentje in het museum en vond die toen veel interessanter dan alle schitterende dingen die er tentoongesteld stonden.” George blijkt ook geobsedeerd te zijn door insecten en dan met name lieveheersbeestjes. Het was overigens niet zijn eerste bezoek aan het museum, hij was er ook al eens toen hij één was en de vlinderexpositie diende als decor voor de foto’s van zijn eerste verjaardag.

© Kensington Palace © Kensington Palace

Laatste nieuws

Zie ook