Addy van den Krommenacker ontwerpt exclusieve jurk

Addy van den Krommenacker ontwerpt exclusieve jurk. De ontwerper viert zijn 65-jarige jubileum en dit moet natuurlijk gr...

Lees ook

Addy van den Krommenacker ontwerpt exclusieve jurk. De ontwerper viert zijn 65-jarige jubileum en dit moet natuurlijk groots gevierd worden. Hoe? Nou door te ontwerpen voor de grootste fashion community van de Benelux: Vente-Exclusive.com.

Eerder maakte Addy haute couture en prêt-à porter collecties, maar nu wil hij zijn ontwerpen toegankelijker maken voor een groter publiek. Voor Vente-Exclusive.com heeft hij een jurk ontworpen die hij zelf omschrijft als: ‘The ultimate must have dress’. Een ultiem functioneel en tijdloos item dat elke vrouw in haar kast moet hebben. Het jurkje kost €149,- en is vanaf de eerste week van december via de website verkrijgbaar.

De ontwerper is geliefd over de hele wereld (o.a. door Tyra Banks) maar de Nederlandse dames zijn ook weg van zijn designs: Nicolette van Dam, Chantal Janzen, Yolanthe Sneijder-Cabau, Noortje Herlaar, Liza Sips, Pernille La Lau en Wendy van Dijk worden er vaak in gespot.

Het ontwerp

Addy van den Krommenacker © Addy van den Krommenacker

De jurk

Addy van den Krommenacker © Addy van den Krommenacker

Laatste nieuws

Zie ook