Must have winterschoenen

Must have winterschoenen. Er zijn deze winter zoveel leuke schoenentrends, die ook nog eens hartstikke goed te combinere...

Must have winterschoenen. Er zijn deze winter zoveel leuke schoenentrends, die ook nog eens hartstikke goed te combineren zijn. Nee, het gaat nu niet alleen maar om hoge, hoger, hoogst, hakken. Er zijn trends die voor iedereen zijn weggelegd, ook voor de bambi’s on heels onder ons.

Sneakers

We love sneakers! Het leukste aan dit schoentje is dat ze het hele jaar mee kunnen. In de zomer met een leuk bloot enkeltje of onder een zomerjurkje, terwijl het in de winter weer leuk is met sokken met leuke print. Omdat we dit sombere seizoen tegen willen gaan, houden we de kleurtjes lekker fris! Hint: de celebs vinden déze gympies erg leuk. 

Gigi Hadid in adidas © Black Sheep Syndication/X17 Agency (l) en Getty Images (r)

Clarks

Klassieke én comfortabele schoenen, de desert boots van Clarks. Vroeger werden ze gedragen door legerofficiers op hun vrije dag, het was één van de eerste casual schoenen. Musthave toch??

[sm-product-feed id=”37292″]

Dr. Martens

Ze zijn er in ontzettend veel varianten. Robuust, kleurrijk of met glans. Ze geven je schattige look een stoere touch. Draag ze bij een leren legging of bijvoorbeeld bij een kort jurkje met een panty.

must have winterschoenen © VEVO

Brogues

Er wordt gezegd dat deze schoenen alleen voor mannen zijn. Nou, echt niet. De veterschoen is helemaal terug. Brogues zijn hot! Een stevige schoen die klassiek, stijlvol en modieus is. Draag ze onder een A-lijn rok of jurk. Op de catwalk is hij zelfs al onder cocktailjurkjes gespot. Kom maar op daredevils.

Chelsea Boots

We love this shoe! Van dit laarsje kun je niet genoeg soorten hebben. Met hak, plat, gesp , printje, zwart of met glans. Ze passen bij élke outfit. De klassieke variant heeft een lage hak, maar tegenwoordig zie je ze ook veel met een goede blokhak eronder.

Overknee Boots

Dit is de trend van nu. Je benen lijken een stuk slanker in deze laarzen en ze zijn natuurlijk lekker warm. De schoenen zijn perfect voor de casual look, zijn ook perfect voor een avondje stappen – of op op de motor…

YO. GOALS.

Een foto die is geplaatst door Kendall Jenner (@kendalljenner) op

Yes, I’m a shoe-aholic. No, I don’t need help

[sm-product-feed id=”33853″]

Laatste nieuws