Pauline doet haar eigen PR

Pauline Ducruet doet haar eigen PR. En zit er bovenop, dus als er over haar wordt geschreven dat ze een nieuwe vriend he...

Lees ook

Pauline Ducruet doet haar eigen PR. En zit er bovenop, dus als er over haar wordt geschreven dat ze een nieuwe vriend heeft, knalt ze meteen ‘Kun je niet eens meer met een vriend over straat lopen?’ op Instagram (zie hieronder) en helpt zo meteen het gerucht de wereld uit. Geen overbodige luxe, want sinds ze deze zomer straalde op de bruiloft van neef Pierre (hierboven) en Mykonos onveilig maakte is ze een echte paparazzi-darling geworden. Het heeft niet geholpen dat haar moeder, prinses Stephanie van Monaco, zich niet helemaal voor de grap liet ontvallen dat ze vast snel oma zal worden. Sindsdien kijkt elke royaltywatcher met nog wat extra belangstelling naar Pauline (21), haar broer Louis (22) en halfzus Camille (17).

Hotspot vol demi-royals

© Robino Salvatore / Getty Images © Robino Salvatore / Getty Images

Niet dat Pauline broedse plannen heeft, want ze begint net een beetje leuk warm te draaien als socialite in de fashionscene. Tot voor kort studeerde Pauline aan het Instituto Marangoni, een opleiding in mode en design. Eerder dit jaar liep ze vijf maanden stage bij de Amerikaanse Vogue in New York (dat haar als afscheidscadeau een cover gaf waarin ze in een foto van Sandra Bullock was geshopt, zie onderaan). En inmiddels heeft ze haar opleiding voortgezet aan Parsons School of Design in New York. ‘Terug en nu voor altijd,’ postte ze na de vakantie. Wat niet klinkt alsof ze nog zal terugkeren naar haar ouderlijk huis, Villa Clos Saint-Martin in Monaco-ville. Stephanie (hier rechts naast haar dampende dochter) kan er mee leven: “Het is goed om te zien dat ze een plan heeft en daar haar best voor wil doen.”

Thuis in het Meat District

© Pauline Ducruet / Instagram © Pauline Ducruet / Instagram

Pauline heeft een leuke stek in New York, zo te zien ergens in hip lower Manhattan waar ook haar nichtje Jazmin Grace Grimaldi woont en prinses Maria Olympia van Griekenland onlangs neerstreek. Dat kan ook best want Pauline hoeft niet van een studiebeurs te leven. Zelf mag ze dan geen titel hebben, moeder Stephanie deelt mee in het Grimaldi-fortuin. Waar ze ooit wegens een al te driest liefdeleven vanaf was gesneden, maar dat heeft prins Albert rechtgezet toen hij de vorst van Monaco werd. Pauline heeft dus een leuke toelage, ook om af en toe naar huis te kunnen vliegen.

Pauline & the City

GUESS WHO’S BACK ! #BackInTown #SweetestCity #BackForGood #NYC

Een foto die is geplaatst door Pauline Ducruet (@paulinedcrt) op

Pauline loopt hard in Central Park en is vaste klant in Lafeyette Grand Café en Bakery aan Lafayette Street, waar ze ‘Europees brood’ hebben. Met Jazmin gaat ze in het weekend wel eens naar de Mills Mall in Jersey Gardens en maakte ze een pelgrimstocht naar Tom’s Restaurant, de diner bekend uit ‘Seinfeld’. Maar vaker is ze alleen en gewapend met haar schetsboek in musea te vinden en heeft ze de brunch omarmt als belangrijkste vriendinnenmaaltijd. Helemaal Sex and the City, dus. Go Pauline!

Laatste nieuws

Zie ook