Dochter Humberto Tan neergeslagen door inbreker

Dochter Humberto Tan neergeslagen door inbreker. Het was een zwaar weekend voor de presentator van 'RTL Late Night'. In...

Lees ook

Dochter Humberto Tan neergeslagen door inbreker. Het was een zwaar weekend voor de presentator van ‘RTL Late Night’. In de nacht van zaterdag op zondag betrapte zijn dochter Isa een inbreker en dit liep niet goed af.

De 18-jarige Isa kwam thuis na een avondje stappen toen ze een man betrapte in de tuin van haar ouderlijk huis. Ze zag dat hij wilde inbreken en belde direct 112. Zodra de man haar zag sloeg hij haar neer.

Humberto werd wakker van het geluid. Uiteindelijk is hij nog samen met de politie achter de inbreker aangegaan, maar deze wist te ontsnappen. Van de dader ontbreekt nog steeds elk spoor. Isa heeft er een hersenschudding aan overgehouden.

Het is niet de eerste keer dat Humberto’s dochter lastig gevallen wordt. Een paar jaar geleden werd ze achtervolgd door een man die bekend stond bij de zedenpolitie. ” Mijn dochter werd achtervolgd in de supermarkt door een man. Dat werd gelukkig door haarzelf en wat vriendinnen opgemerkt’ ‘, vertelde de presentator destijds aan RTL Boulevard.

Wij wensen Humberto en zijn gezin veel sterkte.

Laatste nieuws

Zie ook