Ex Halle Berry doet boekje open

Ex Halle Berry doet boekje open. 19 jaar na hun scheiding ontkent David Justice nog steeds dat hij haar ooit mishandeld...

Lees ook

Ex Halle Berry doet boekje open. 19 jaar na hun scheiding ontkent David Justice nog steeds dat hij haar ooit mishandeld heeft. Hij vertelt zijn verhaal aan People. 

Ik hoor al twintig jaar mensen vragen: ‘Is dat niet die gast die Halle Berry op haar hoofd heeft geslagen? Zelfs de stewardess laatst in het vliegtuig, ‘Hee, ben jij niet die man die Halle Berry heeft geslagen?’.” De roddel blijft maar hangen. En dat terwijl David al sinds 2001 gelukkig getrouwd is met zijn vrouw Rebecca. “Ik had geen publiciteitsagenten rond me. Halle was omringd door managers, advocaten en pr-agenten. Het was team Halle tegen mij. Er is een heleboel gezegd en geschreven over mij waarop ik geen weerwoord mocht geven. Veel mensen dachten daarom dat de geruchten waren.”

Halle Berry noemde nooit echt een naam, maar zei altijd dat ze mishandeld werd door een ‘beroemde ex-vriend’. ”Al jarenlang hangt er een donkere wolk boven alle exen van Halle. Omdat ze al die jaren zijn identiteit beschermde, nooit zei wie het was, hebben veel mensen altijd gedacht dat ik het was”, vertelt David. Vorige week verstuurde hij een aantal tweets om zijn verhaal naar buiten te brengen. ”Ik wilde de wereld alleen maar laten weten dat David Justice niet de persoon is die haar op haar hoofd geslagen heeft en verantwoordelijk is voor haar gedeeltelijke doofheid. Ik heb haar gewoon nooit geslagen.”

David en Halle waren getrouwd van 1992 tot 1996. David is hertrouwd met Rebecca en heeft inmiddels drie kinderen.

Mijn kinderen kennen de waarheid, maar het is moeilijk hun vriendjes, hun ouders en types op sociale media daarvan te overtuigen. Ik ben nu coach in San Diego. Ik ben heus niet perfect, maar zeg nooit dat ik vrouwen sla.

 

Laatste nieuws

Zie ook