Whitney Port getrouwd!

Yay, eindelijk. Whitney Port getrouwd! De 'The Hills'-ster leek al eerder even getrouwd door een foto die ze op Instagra...

Lees ook

Yay, eindelijk. Whitney Port getrouwd! De ‘The Hills’-ster leek al eerder even getrouwd door een foto die ze op Instagram plaatste, maar nu is ze daadwerkelijk in het huwelijksbootje gestapt. Afgelopen zaterdag gaf Whitney het het ja-woord aan haar beau Tim Rosenman, één van de producers van ‘The City’ in Palm Springs. De 30-jarige realityster droeg een jurk van Ashi Couture, waarbij ze zelf een flink aandeel in het ontwerp heeft gehad.

Als ik vroeger fantaseerde over trouwen, stelde ik mezelf voor in een hele simpele jurk, net zoals Cindy Crawford op het strand. Uiteindelijk was het totaal het tegenoverstelde. Alles is tot in het diepste detail uitgewerkt. De ontwerper stuurde me een boel voorbeeldjurken uit L.A en van elk model vond ik verschillende dingen mooi. Toen heb ik maar van elke jurk een element gepakt en daarmee heb ik uiteindelijk de perfecte jurk samengesteld.

Eén van de genodigden vertelde: ” Ze trouwden tijdens zonsondergang en het was zó romantisch. Ze leken zo extreem verliefd toen ze hun geloften uitspraken. Whitney is enorm blij.”

De nodige voorpret:

Wedding Jewels…

Een foto die is geplaatst door Whitney Port (@whitneyeveport) op

Mrs. Rosenman & @901too Een foto die is geplaatst door Whitney Port (@whitneyeveport) op

Laatste nieuws

Zie ook