Josephine steelt de show

Josephine steelt de show, zoals gewoonlijk. De kleuterprinses van Denemarken (4), hier met haar aanzienlijk meer ingetog...

Josephine steelt de show, zoals gewoonlijk. De kleuterprinses van Denemarken (4), hier met haar aanzienlijk meer ingetogen broertje Vincent, is zonder twijfel de aanstaande rockstar van haar lichting. We hebben zelden zo’n volstrekt onafhankelijke jongedame gezien. Overduidelijk is dat een beetje decorum dan wel meewerken niet in haar DNA zit, Josephine trekt volledig haar eigen plan. Eens lief lachend in de camera kijken? Daar is ze veel te cool voor. Een afschrikwekkend voorbeeld voor drieste kleuters zijn? Josephine droeg deze zomer het gips om haar gebroken arm als een trofee en wenste onmiddellijk weer van een pony te vallen “maar dan een grotere”. Uiteraard voelde ze ook niet de behoefte om zich te gedragen bij de Hubertus Jacht. In plaats daarvan toonde ze haar aanleg voor uitbundige expressie. Hoe hilarisch is dit?

 Josephine doet haar eigen ding

Het lijkt soms alsof kroonprinses Mary en kroonprins Frederik zich er geen raad mee weten. Ze hebben aan Christian een intelligente en zelfverzekerde oudste en aan Isabella een gezeglijke en vrolijke secondant, qua heir & spare. Dan is er nog Josephine’s dromerige tweelingbroertje Vincent, 26 minuten ouder en een schattig jochie dat niet eens begon te muiten toen ze hem op zijn derde een bloempotkapsel aanmaten. En dan is er dus die stronteigenwijze jongste, die precies doet waar ze zin in heeft, volstrekt niet onder de indruk is van standjes, dreigementen en chantage met toffees en gewoon graag stralend het middelpunt van de belangstelling is.


Van wie heeft ze dat toch?

Iets zegt ons dat Josephine meer op oma Margarethe II lijkt dan alle andere familieleden. Vooruit, nog wat kiekjes. Omdat we niet genoeg kunnen krijgen van de kleine Deense diva, die hier haar bezwaren toont tegen verplicht mee moeten naar een boekenbeurs. Of gewoon baalt dat ze geen balorig boekendansje mag doen, dat kan ook.

Laatste nieuws