Gwen Stefani en Blake Shelton officieel samen

Gwen Stefani en Blake Shelton officieel samen. Het gerucht ging al een tijdje, maar volgens TMZ heeft de woordvoerder va...

Lees ook

Gwen Stefani en Blake Shelton officieel samen. Het gerucht ging al een tijdje, maar volgens TMZ heeft de woordvoerder van de zangeres dit nieuwtje bevestigd.

Een tijdje geleden is haar relatie met Gavin Rossdale verbroken na 13 jaar huwelijk. Gwen was er kapot van. “Alles spatte recht voor mijn ogen uit elkaar.” Gelukkig heeft ze zichzelf snel herpakt. ”Zo stapte ik opeens in dit nieuwe leven en het is geweldig, moet ik zeggen. Alles voelt nieuw, ik ben erg geïnspireerd. Ik kan het niet anders zeggen. Ik was zo lang getrouwd en nu ben ik dat opeens niet meer. Dus kun je je voorstellen hoe mijn leven nu is? Het is bizar!”

Alles voelt nieuw, zo ook haar relatie met Blake Shelton, haar collega bij ‘The Voice‘. Afgelopen weekend werd het stel intiem samen gespot tijdens een Halloween feestje van Voice-collega Adam Levine. Een insider vertelt: “Ze flirten absoluut met elkaar en je kunt zien dat ze het leuk hebben. Er is iets gaande tussen die twee en ze brengen ook buiten de studio meer tijd met elkaar door. Ze willen hun relatie niet benoemen, maar vinden elkaar erg leuk. Daarnaast maken ze op dit moment hetzelfde mee in hun leven”

We zijn dol op Gwake/Shelfani, mooi koppel. Maar toch houden de twee het nog een beetje stil.

Gwen heeft tijd doorgebracht in zijn huis, maar ze willen het onder de radar houden, want ze weten niet hoe het verder zal lopen.

Dat weet je natuurlijk nooit. Toch vertelde Gwen eerder in de radioshow van Ryan Seacrest wel dat ze Blake een erge mooie man vindt (wij ook) en het érg prettig vindt dat ze iemand heeft gevonden die precies hetzelfde heeft meegemaakt als zij zelf. Blake is recentelijk ook gescheiden.

Coach goals. #TheVoice

Een foto die is geplaatst door NBC’s The Voice (@nbcthevoice) op

Hi New York @blakeshelton @adamlevine @nbcthevoice gx ??? Een foto die is geplaatst door Gwen Stefani (@gwenstefani) op

Benieuwd naar de haarlooks van Gwen Stefani de afgelopen jaren? Klik dan HIER.

Laatste nieuws

Zie ook