Chrissy Teigen showt babybuikje

Chrissy Teigen showt babybuikje. Er is nog niet zo heel veel te zien, maar oké we zien al een klein buikje tevoorschijn...

Lees ook

Chrissy Teigen showt babybuikje. Er is nog niet zo heel veel te zien, maar oké we zien al een klein buikje tevoorschijn komen onder haar strakke rok (maar dan nog ziet ze er geweldig uit). Het 29-jarige model trouwde in 2013 met zanger John Legend. Het koppel kondigde vorige maand aan dat ze hun eerste kindje verwachten door een erg mooie foto op Instagram te plaatsen waarop John zijn hand op de buik van Chrissy legt. Erg leuk nieuws voor de twee, want eerder gaf Chrissy aan vruchtbaarheidsproblemen te hebben.

Showen maar

Tijdens het Fallout 4 video game launch event dat 5 november plaatsvond in Los Angeles, showde Chrissy trots haar babybuikje. Ze zag er prachtig uit in een strakke, witte/bordeaux glitterjurk. Ze maakte haar look af met donkere lipstick, een clutch en high heels. Een echte glamourlook. Love it!

Chrissy Teigen showt babybuikje Chrissy Teigen © Getty Images

Chrissy Teigen Chrissy Teigen © Getty Images

Trots

Het is duidelijk dat Chrissy erg trots is op haar zwangerschap. En terecht. Wij wensen haar alle geluk toe met haar toekomstige kindje. We kunnen niet wachten tot het er is en we de eerste kiekjes kunnen delen!

Laatste nieuws

Zie ook