Angelina en Brad over kanker

Angelina en Brad over kanker. Het koppel praat openlijk over de ziekte tijdens een interview in The Today Show. Act...

Lees ook

Angelina en Brad over kanker. Het koppel praat openlijk over de ziekte tijdens een interview in The Today Show. Actrice Angelina Jolie (40) liet al eerder preventief haar borsten, eierstokken en eileiders verwijderen, nadat ze erachter kwam dat ze een sterk verhoogde kans had op kanker. Ze verloor haar moeder, grootmoeder en tante aan deze ziekte.

Steun Brad

Angelina praat openlijk over hoe ze zich voelde na de operaties en over het feit dat ze al vroeg in de overgang kwam. Brad vertelt dat hij er alles aan gedaan heeft om zijn vrouw te steunen en om hun gezin bij elkaar te houden. Brad:

We zijn er alleen maar hechter door geworden. Ze deed het voor ons, zodat we allemaal samen konden blijven.

Angelina voegt daar aan toe:

Brad maakte me duidelijk dat het voor hem niet om mijn lichaam gaat. Maar om het feit dat een vrouw slim is en kiest voor haar kinderen. Ik wist dat hij aan mijn kant stond en dat ik me er niet minder vrouwelijk door zou voelen. Dat zou Brad nooit laten gebeuren.

Relationship goals

Het is duidelijk dat de 51-jarige acteur veel respect heeft voor zijn vrouw en erg veel van haar houdt. Het moet geen makkelijke periode voor hen geweest zijn en dat is ook te zien in de video hierboven, wanneer Brad de tranen in zijn ogen krijgt, of Angelina’s hand in de zijne neemt. Wat een prachtig koppel. Relationship goals!

Angelina en Brad over kanker Angelina en Brad over kanker © Getty Images

By the sea

Het interview ging gelukkig niet alleen maar over serieuze zaken.We krijgen ook een inkijke in het leven van de twee. wist je dat Angelina nooit in de keuken staat (hadden we ook niet verwacht)?

Het gesprek met The Today Show vond plaats naar aanleiding van de nieuwe film By the Sea, geregisseerd door Angelina. Het stel vertolkt samen de hoofdpersonages. Wij zijn erg benieuwd.

Lees ook:

Laatste nieuws

Zie ook