Slecht nieuws voor Victoria’s Secret

Slecht nieuws voor Victoria's Secret. Het grote lingeriemerk komt niet altijd positief in het nieuws de laatste tijd. No...

Lees ook

Slecht nieuws voor Victoria’s Secret. Het grote lingeriemerk komt niet altijd positief in het nieuws de laatste tijd.

No RiRi

Zo is gisteren bevestigd dat Rihanna haar optreden voor de show gecanceld heeft. De reden: ze wil werken aan haar langverwachte album. Ellie Goulding neemt nu haar plekje in. Samen met Selena Gomez en The Weeknd stond het optreden al weken ingepland. Wel apart dat RiRi het zo last minute afzegt. Hier lijkt meer aan de hand. Vooral als je de tweet van Jourdan Dunn gisteren naleest. Zij veranderde Victoria’s Secret in  B*llshit Secret. Jourdan loopt blijkbaar ook niet mee dit jaar.

Twitter

Paycheck

Er gingen al wat geruchten dat topmodellen als Doutzen Kroes, Miranda Kerr en Karlie Kloss gestopt zijn bij het lingeriemerk vanwege te lage lonen. Ze zouden maar een paar ton per jaar verdienen. En dat terwijl ze er jaarlijks ontzettend veel tijd en energie in moeten steken. In de modellenindustrie is dit bar weinig.

Maar de show must go on, en gelukkig zijn er genoeg modellen die wel meelopen voor de ‘VS-fans’. Zo zien we dit jaar bijvoorbeeld Kendall Jenner en Gigi Hadid.

Laatste nieuws

Zie ook