Zo vieren de celebs Halloween

Zo vieren de celebs Halloween. Afgelopen zaterdag vierden de sterren deze griezelige feestdag. Er werd flink uitgepakt e...

Lees ook

Zo vieren de celebs Halloween. Afgelopen zaterdag vierden de sterren deze griezelige feestdag. Er werd flink uitgepakt en dat was voor ons hilarisch om te zien. Onze toppers:

Nicole Richie

Met lekker veel schmink en de haartjes strak naar achter was Miss Richie lekker creepy. Ze maakte een selfie als Mr. Jack Skellington.

Happy Halloween Sincerely, Mr. Jack Skellington.

Een foto die door nicolerichie is geplaatst op

Channing Tatum & Jenna Dewan

Wat zijn ze toch ontzettend schattig samen, die zwarte neusjes en snorharen doen het hem. Jenna als sexy kitten met haar heerlijke Channing in zijn poezen-onesie. De twee gingen in een vrijvertaalde versie van ‘Dr. Seuss’s cat in the hat’.

Channing-Tatum-Jenna-Dewan © Hollandse Hoogte

Voor degene die ‘Dr. Seuss’s cat in the hat’ niet kennen:

Heidi Klum

Heidi was toch echt wel dé ster van Halloween. Jaarlijks organiseert ze een feestje waar menig celeb flink uitpakt. En dan zelf de show stelen. Dit jaar uiteraard weer met haar outfit van Jessica Rabbit. Het 45-jarige topmodel lag in totaal 10 uur in de make-up voor deze look. Je moet er wat voor over hebben… Maar ere wie eer toekomt: deze outfit is te gek!

Heidi Klum © Getty Images

Taylor Swift

We kennen allemaal de Disney film ‘Frozen’ en allemaal zijn we verliefd op de sneeuwpop Olaf. Taylor stal dan ook onze harten door verkleed te gaan als dit heerlijke projectiel.

Olaf vibes.

Een foto die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

En het werd nog mooier… Bekijk deze video maar… Let it go, let it goooowooo…

Neil Patrick Harris

Elk jaar weet Neil zijn look van het afgelopen jaar weer te overtreffen. Wat hij doet, doet hij goed. De ‘How I met your mother’ acteur Neil ging samen met zijn gezin verkleed in de stijl van Star Wars. May the force be with you.

Neil-Patrick-Harris © Hollandse Hoogte

Katy Perry

We love it! De zangeres ging verkleed als microfoon én wat leek ze echt. Was dit haar kostuum? Of misschien een vermomming voor de grijpgrage Madonna?

*Drops mic on your Halloween* ??

Een foto die is geplaatst door KATY PERRY (@katyperry) op

Gigi Hadid

‘Tell me about it, stud’. Ons topmodel ging verkleed als Sandy uit de klassieker Grease.

Gigi-Hadid © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook