Beau Monde Skincare Journaal: Revitalift Laser X3

Diepe rimpels pak je het best aan met een op elkaar afgestemde gezichtsverzorgingsroutine, van serum, crèmes en oogverzo...

Lees ook

Diepe rimpels pak je het best aan met een op elkaar afgestemde gezichtsverzorgingsroutine, van serum, crèmes en oogverzorging die elkaar versterken in effectiviteit.

Inspiratie uit de kliniek

Zo rond de veertig krijgt de huid van de meeste vrouwen te maken met de diepere rimpels die je ouder doen lijken dan je bent. Deze vorm van huidveroudering is moeilijker aan te pakken dan ‘gewone’ rimpels, omdat het probleem vaak dieper van binnen zit. Om deze diepe rimpels aan te pakken ondergaan steeds meer vrouwen verjongende laserbehandelingen in cosmetische klinieken. Deze behandelingen zijn duur en ingrijpend, daarom ontwikkelde L’Oréal Paris Laser X3. We quoten Andie MacDowell:

Rimpeltjes? Daar onderneem ik driedubbele actie tegen!

Beau Monde Skincare Journaal: Revitalift Laser X3 Andie MacDowell

Hoge concentraties

Hét ingrediënt in de strijd tegen diepe rimpels? Revitalift Laser X3. Dat zit namelijk boordevol pro-xylane, het wondermiddel dat zorgt voor minder diepe rimpels en een strakke, stevigere huid met meer verfijnde gezichtscontouren. Daarnaast stimuleert pro-xylane de productie van natuurlijke lifters, die zorgen voor strakker weefsel en een verhoogde elasticiteit van de huid.

Goed om te weten: alle Laser X3-producten versterken elkaar, combineer ze met elkaar voor een effectievere aanpak.

Jouw ideale gezichtsverzorgingsroutine

 Beau Monde Skincare Journaal: Revitalift Laser X31 BESCHERMEN MET DAGVERZORGING
Revitalift Laser X3-dagcrème is een voedende hydraterende crème met een beschermende werking tegen UV-straling. Zo investeer je in vermindering van diepe rimpels, versteviging van de huid en strakkere gezichtscontouren én help je nieuwe huidschade te voorkomen.

Beau Monde Skincare Journaal: Revitalift Laser X32 HERSTELLEN MET NACHTVERZORGING
De huid herstelt zich vooral ‘s nachts, wanneer de huidcellen zich twee keer zo snel delen als overdag. Om het herstelproces te helpen, heeft de Laser X3-nachtcrème een andere samenstelling dan de dagcrème, en voelt die voller en rijker, voor extra comfort.

Beau Monde Skincare Journaal: Revitalift Laser X33 DE ZIN VAN EEN SPECIAAL SERUM
De moleculen in het Revitalift Laser X3-serum zijn vele malen kleiner dan die van een dagcrème en kunnen zo dieper in de huidlagen doordringen. Het serum vermindert rimpels, herstelt de huid en maakt deze weer strakker. Je draagt het onder de andere X3-producten, zodat die nóg effectiever worden.

Beau Monde Skincare Journaal: Revitalift Laser X34 HET NUT VAN OOGCRÈME
De huid rondom de ogen is dunner en extra beweeglijk (oogspiertjes) waardoor er sneller (droogte)lijntjes ontstaan. Laser X3-oogverzorging is zo samengesteld dat de je de oogcontouren direct gladder ziet worden. Daarnaast worden wallen kleiner en de blik stralender, een beetje zoals na een lift.

Voor het beste gebruik van de Revitalift Laser X3 en massagetechnieken kijk je op loreal-paris.nl

[sm-product-feed id=”32611″]

Laatste nieuws

Zie ook