Danielle en Frans geven relatie op

Danielle en Frans geven relatie op. Afgelopen zomer gaf het stel hun relatie weer een kans. Ze besloten in één huis te g...

Lees ook

Danielle en Frans geven relatie op. Afgelopen zomer gaf het stel hun relatie weer een kans. Ze besloten in één huis te gaan wonen, want voor hun kinderen vonden ze het fijn dat ze weer een gezin konden vormen. Helaas stoppen ze nu met het vechten voor hun relatie. Danielle heeft namelijk een spierziekte en het wordt haar allemaal te veel. Zo vertelt ze aan RTL Boulevard:

Ik kan niet meer bezig zijn met een ‘probering’ en zijn carrière door middel van het management. Ik loop mezelf voorbij Het kost zo ontzettend veel energie dat mijn gezondheid achteruit gaat. Aan de buitenkant is misschien niet veel te zien, want make-up doet wonderen. Maar helaas geneest het de binnenkant niet.

Lange Frans woont ook weer op zichzelf. Wel komt hij nog regelmatig langs, ook om Danielle te helpen met de kinderen.

Ik denk dat ik mezelf nu op één moet zetten.

Spierziekte

Momenteel kampt Danielle dus met een spierziekte. Ze moet daarom allerlei onderzoeken ondergaan. Ze wil graag weten om welke ziekte het gaat en wat er tegen gedaan kan worden. Helaas is er in het ziekenhuis pas plek voor een afspraak op 28 december.

Als het goed is, mag ik volgende week bellen of er al meer bekend is. En of de afspraak voor de uitslag van de biopsie vervroegd kan worden.

Wij hopen dat Danielle met goed nieuws het nieuwe jaar in kan gaan.

Laatste nieuws

Zie ook