10 dure cadeaus voor Kim Kardashian

10 dure cadeaus voor Kim Kardashian. Als er iemand altijd in de watten wordt gelegd, is het wel deze reality-ster. Vrien...

10 dure cadeaus voor Kim Kardashian. Als er iemand altijd in de watten wordt gelegd, is het wel deze reality-ster. Vriendlief Kanye West haalt overal de meest dure en unieke cadeaus vandaan. Ter ere van Kims 35e verjaardag gisteren zetten wij alle cadeaus voor je op een rijtje. Hou je vast…

1. Big Spender

Wauw, begin januari 2013 kreeg Kim een cadeau waar we nog steeds jaloers op zijn. Mr. West ging naar de juwelier en kocht voor €58.000,- aan Cartier armbanden. Wij zien groen.

Cartier © Instagram Kim Kardashian

2. Home Spa

Voor Kim haar 33e verjaardag kreeg ze van haar hubby een home spa cadeau. Nu kan ze in ieder geval niet meer gespot worden door de paparazzi met een opgezwollen sauna koppie.

3. Marry me

Diezelfde maand vroeg Kanye haar ten huwelijk. Tja, tegen deze 15-karaat diamanten ring zouden wij ook geen ‘nee’ kunnen zeggen…

Kim Kardashian © Instagram Kim Kardashian

4. Customized

Als kerstcadeautje kreeg Kim ook nog even een customized Hermès tas, ontworpen door George Condo.

Kim Kardashian © Instagram Kim Kardashian

5. Plenty

Menig vrouw wordt blij van rozen op Valentijnsdag, maar Kim krijgt er gewoon 1000. Dat vierde ze door op de bank te gaan liggen. Tussen de rozen, uiteraard. Diva…

Kim Kardashian © Instagram Kim Kardashian

6. Rozes everywhere

De 1000 rozen waren niet genoeg (uiteraard). Voor Moederdag kreeg Kim weer een lading rozen, een hele muur zelfs.

Kim Kardashian © Instagram Kim Kardashian

7. Selfmade

Voor haar 34e verjaardag kreeg Kim wel een heel speciaal cadeau. Mr. Jeezy gaf baby North een Hèrmes tas en wat verfspullen. Die creatie werd een prachtcadeau.

Kim Kardashian L © Instagram Kim Kardashian

8. Hawaii

Het bleef niet bij de North-Original Hermès tas. Ook ging Kimye nog even naar Hawaii om daar de kaarsjes uit te blazen.

9. Privé-concert

Zelfs op afstand zorgt de zanger dat Kim niet met lege handen blijft staan. Terwijl zij lekker op haar billen in Brazilië zat, werd haar kamer vol met rozen gezet. Tijdens haar diner kwam er ook nog even een strijkconcert langs om al haar lievelingsnummers van Sam Smith voor haar te spelen. Jaloers, wij?

10. Pregnant party

Gisteren organiseerde Kanye wel een heel bijzonder feest. Hij huurde een hele bioscoop af, waar de nieuwe Steve Jobs film vertoond werd (die nog niet uit is). Alle genodigden kwamen verkleed als een ‘zwangere Kim’. Kim:

Ik weet niet of ze het deden om me minder gigantisch te laten voelen of dat het gewoon een cool thema was, maar ik vond het fantastisch!

De gigantische taart maakte het feestje af.

Kim Kardashian © Instagram Kim Kardashian

Laatste nieuws