Modebedrijf Danie Bles failliet

Modebedrijf Danie Bles failliet. Aii, slecht nieuws voor de mode-ontwerpster. Na drie jaar lang moet ze haar droom opgev...

Lees ook

Modebedrijf Danie Bles failliet. Aii, slecht nieuws voor de mode-ontwerpster. Na drie jaar lang moet ze haar droom opgeven. Aan RTL Boulevard vertelt ze:

Ik ben een droom achterna gegaan drie jaar geleden. Ik heb het met veel passie gedaan, maar helaas is vandaag het faillissement uitgesproken.

Bles vertelt veel wakker te hebben gelegen voor ze het besluit nam het faillissement aan te vragen.

Maar op een gegeven moment kun je niet anders meer.

Danie blijft styliste

Inmiddels is de webshop uit de lucht. Wel blijft Danie werken als succesvol styliste. Ze verzorgt de styling van onder andere Sylvie Meis, Leontine Borsato en Chantal Janzen. Toch baalt ze enorm van het besluit.

Het voelt heel leeg dat ik deze droom moet afsluiten. Ik ben ontzettend blij dat ik het geprobeerd heb, dat ik het een kans heb gegeven. Het is mij niet gelukt om een merk te bouwen met het juiste fundament. De markt is heel moeilijk.

Op Instagram bedankt Miss Bles de mensen die haar gesteund hebben. Ook geeft ze een lichte hint: zou er misschien dan toch een doorstart komen? We hope so!

Laatste nieuws

Zie ook