Yo en Wes delen kiekje Xess Xava

Yo en Wes delen kiekje Xess Xava. De baby is pas een paar dagen oud, maar staat al volop in de belangstelling. Wij waren...

Lees ook

Yo en Wes delen kiekje Xess Xava. De baby is pas een paar dagen oud, maar staat al volop in de belangstelling. Wij waren ontzettend benieuwd naar dit kleintje en gelukkig werden we niet lang in spanning gehouden. De manager van Yolanthe, Xenia Kasper, onthulde gisteren namelijk een foto van het ukkie. Cute! Wat een schatje. De kleine is geboren op 15 oktober om 21:23 uur in de Turkse stad Istanbul, hij woog 3590 gram en was 52 centimeter lang.

Xess-Xava © Yolanthe

Ophef naam

Na de geboorte was er vooral veel ophef over de naam. Niemand begreep waar die vandaan kwam, dus de eerste grappen verschenen natuurlijk al. Totdat de manager van Yo en Wes met een verklaring kwam.

De eerste naam is een mix van Yolanthes zusje Xelly en de naam van Wes en de laatste S is van Wes’ moeder Sylvia. De tweede naam is een andere vorm van de naam van Yolanthes vader Xavier.

Xess is dus vernoemd naar vier mensen, wauw! En zo spreek je het uit: Tjess Tjava.

Trotse Xelly

Visagist Xelly Cabeau van Kasbergen is uiteraard enorm trots op haar nieuwe neefje en zijn ouders. Ze deelt dan ook een kiekje op Instagram met zijn eerste sokjes. How cute.

Laatste nieuws

Zie ook