Yolanthe is bevallen!

Yay! Yolanthe is bevallen! Ze kreeg een prachtig zoontje, genaamd Xess Xava. Gisterenavond om 20:20 uur Nederlandse tijd...

Lees ook

Yay! Yolanthe is bevallen! Ze kreeg een prachtig zoontje, genaamd Xess Xava. Gisterenavond om 20:20 uur Nederlandse tijd werd hij geboren in Yo en Wes hun woonplaats, Istanbul. Wesley laat weten aan De Telegraaf dat het kleintje 3.500 gram weegt en 52 centimeter meet.

Zwangerschap

Eerder liet Yolanthe weten dat zij en Wesley een moeilijke periode hebben moeten doorstaan. Ze moest geopereerd worden, omdat ze anders niet zwanger kon worden. Uiteindelijk is het toch gelukt! Wesley kondigde het nieuws origineel aan door met een kussen onder zijn shirt en een duim in zijn mond het voetbalveld over te rennen. Yolanthe bleef veel uit de schijnwerpers, maar op sommige momenten showde ze trots haar buikje. En terecht!

Yolanthe is bevallen Yolanthe © Hollandse Hoogte

Eerste kindje

Yolanthe was op de dag zelf uitgerekend van haar eerste kindje. Wesley heeft nog een zoontje uit een eerdere relatie. Nu kunnen de twee heerlijk genieten van hun gezinnetje. Gefeliciteerd, trotse ouders! Wij kunnen niet wachten op de eerste kiekjes van Xess Xava.

Laatste nieuws

Zie ook