Eindelijk! Sabia showt haar babybuik

Eindelijk! Sabia showt haar babybuik. De ex van Rafael van der Vaart poseert trots op de cover van Duits magazine Gala....

Lees ook

Eindelijk! Sabia showt haar babybuik. De ex van Rafael van der Vaart poseert trots op de cover van Duits magazine Gala.

Cover Gala Sabia Boulahrouz met babybuik © Instagram.com/gala_magazin

Geruchten

Er gaan al maanden geruchten over de zwangerschap van de 37-jarige Sabia Boulahrouz. Is ze het nu wel of niet? Ze zei zelf dat ze al een flink periode zwanger was, maar er was tot nu toe nog geen babybuikje te zien. Zelfs niet toen ze laatst in een strak jurkje op de catwalk in Duitsland verscheen.

Sabia was klaar met alle geruchten en stemde in met een interview + covershoot voor het Duitse tijdschrift Gala. “Waarom gelooft niemand mij? We hebben twee keer een zwangerschapstest gedaan. We konden het zelf ook eerst niet geloven. Rafael was zó blij.”

Verklaring

Sabia geeft meteen ook een verklaring voor haar mini-buikje. Ze vertelt dat ze door haar breuk met de voetballer tien kilo is afgevallen. De druk werd haar gewoonweg teveel. “De dokter heeft me aan het infuus gelegd, zodat ik genoeg vitaminen binnen kreeg.” Ze neemt het Rafael erg kwalijk. “We waren een familie en zoiets waardevols zet je niet zomaar aan de kant. Ook ons ongeboren kind niet.”

Natuurlijk had ik een gezinnetje gewenst voor ons kind.

Happy Ending?

Sabia laat weten dat ze nog steeds een foto van haar ex met zijn zoon Damián op haar koelkastdeur heeft. Momenteel hebben ze geen contact en een verzoening zit er waarschijnlijk ook niet in. “De pijn van de breuk is daarvoor veel te groot”, aldus Sabia.

De baby wordt eind februari verwacht.

Laatste nieuws

Zie ook