5 rode loper looks van Susan Visser

5 rode loper looks van Susan Visser. Gefeliciteerd Susan! De Gooische Vrouwen actrice wordt vandaag 50. Een mijlpaal die...

Lees ook

5 rode loper looks van Susan Visser. Gefeliciteerd Susan! De Gooische Vrouwen actrice wordt vandaag 50. Een mijlpaal die niet bij iedereen favoriet is (lees: ouder worden, rimpels, etc.), maar Susan ziet er nog prachtig uit. Op de rode loper ziet ze elke keer weer uit om door een ringetje te halen. Het lijkt of ze geen dag ouder wordt. Hoe doet ze het toch? Speciaal voor haar verjaardag zetten wij vijf mooie rode loper outfits van Susan op een rijtje. Stem op jouw favoriet!

Glitter en glamour

Tijdens de gala premiere van Hartenstraat in Pathe Tushinski. Susan koos voor een little black dress met een touch of glamour. We like!

Susan Visser Susan Visser © Hollandse Hoogte

Mooi in groen

Tijdens de premiere van Gooische Vrouwen 2 in DeLaMar Theater in Amsterdam. De actrice straalde in een lange, groene glitterjurk. En check die donkere, lange lokken. Prachtig!

Susan Visser Susan Visser © Hollandse Hoogte

Sexy in kant

Kant is altijd goed. Susan verscheen in een donkerblauw kanten jurkje en felrode high heels op de premiere van Soof. Very sexy!

Susan Visser Susan Visser © Hollandse Hoogte

Ladylike

Tijdens de premiere van Smoorverliefd. Wij durven te wedden dat iedere man smoorverliefd werd op de actrice na het zien van deze jurk.

Susan Visser Susan Visser © Hollandse Hoogte

Doornroosje

Wij zijn nog steeds verliefd op de jurk die Susan droeg tijdens het Gala van de Nederlandse film in 2012. Net doornroosje.

5 rode loper looks van Susan Visser Susan Visser © Hollandse Hoogte

[poll id=”102″]

Laatste nieuws

Zie ook