Kijk prinses Eugenie eens hard werken!

Kijk prinses Eugenie eens hard werken! Je moet het maar durven: 25 vrije dagen opnemen in de eerste 10 weken van je nieu...

Lees ook

Kijk prinses Eugenie eens hard werken! Je moet het maar durven: 25 vrije dagen opnemen in de eerste 10 weken van je nieuwe baan bij galerie Hauser & Wirth. En dan in plaats van met kunst te slepen of die tenminste proberen te verkopen er liever selfies mee te nemen. De jongeman die de foto hieronder postte met als ondertiteling ‘Spiegeltje, spiegeltje aan de wand’ is Edward Tang, zoon van Hong Kong magnaat Sir David Tang. Prinses Eugenie (25) van York lijkt behept met hetzelfde vakantievirus waar haar zus Beatrice aan lijdt: die kabbelt ook van de ene holiday naar de andere. Hauser & Wirth zijn er klaar mee en gaf Eugenie geen extra vrije dagen om naar het verjaardagsfeest van haar moeder Sarah Ferguson in New York te gaan.

Prinses naar de beurs

© David Tang © David Tang

Eugenie moest in Londen blijven, om daar een stand te bemannen in Regent’s Park tijdens Frieze London, een van de belangrijk moderne kunstbeurzen in de wereld. ‘Je kunt jezelf geen associated director’ noemen als je verstek laat gaan bij iets waar je hele functieomschrijving op is toegespitst,” aldus haar baas. Eugenie werkte eerst bij een veilinghuis in New York, maar wilde graag terug naar Londen omdat het salarisverhoging betekende en ze zo meer tijd kon doorbrengen met haar vriend Jack Brooksbank, waarmee ze op de bovenste foto staat.

Verplichtingen of vakantie?

© Daily Mail © Daily Mail

Van werken kwam sinds haar eerste werkdag niet veel: de prinses had het veel te druk met het societyseizoen. Zo ging ze naar Ladies Day in Glorious Goodwood, maakte wat tripjes met haar vader en ging vier dagen jagen op Balmoral. Nam toen drie weken vakantie om hiervan bij te komen en Europa onveilig te maken en pakte toen alweer voor een week haar koffers om bij het US Open aanwezig te zijn. “Omdat ze bij de koninklijke familie hoort heeft de zaak best begrip dat ze vaker verstek moet laten gaan dan normaal,” zegt een insider in de Daily Mail. “Maar het loopt de spuigaten uit: koninklijke verplichtingen nakomen is wat anders dan steeds op vakantie gaan. Het is haar overduidelijk gemaakt dat de zomer voorbij is: geen vrije dagen meer tot kerst.” Welkom in de echte wereld, Eugenie!

UPDATE

Kijk de prinses eens lekker aan het werk zijn op de kunstbeurs!  In een heel gewoon kunstleren jurkje à 55 pond van Topshop. Cool!

 © David M. Bennet / Getty Images © David M. Bennet / Getty Images

 

Laatste nieuws

Zie ook