Lily-Rose Depp steelt de show

Lily-Rose Depp steelt de show. De 16-jarige dochter van zangeres Vanessa Paradis en acteur Johnny Depp weet hoe ze moet...

Lees ook

Lily-Rose Depp steelt de show. De 16-jarige dochter van zangeres Vanessa Paradis en acteur Johnny Depp weet hoe ze moet opvallen. Op Instagram deelt ze kiekjes van haar badass puberleventje, op launch party’s van Chanel ziet ze eruit als een prinses. Lily-Rose bezocht de Mademoiselle Privé Exhibition in Londen, samen met haar moeder Vanessa, in een prachtige lila jurk uit de herfs/winter 2015 collectie van Chanel. Het is duidelijk waarom deze coole chick de nieuwste muze is van modeontwerper Karl Lagerfeld.

Lily-Rose Depp Lily-Rose Depp © Hollandse Hoogte

Zo moeder, zo dochter

Lily-Rose heeft de looks van haar moeder (en uiteraard ook van haar knappe vader) en is duidelijk van plan om haar op te volgen. Vanessa zag er ook mooi uit in een lange, groene jurk. Maar eerlijk is eerlijk: doe ons de jeugdige look van Lily-Rose maar. Move over Vanessa…

Vanessa Paradis Vanessa Paradis © Hollandse Hoogte

Say cheese, Karl!

Oh, en een selfie met Karl Lagerfeld is ook zo gepiept voor miss Depp. Jep, Lily-Rose is de nieuwe it-girl. You go girl. 

In de stijl van Lily-Rose

Haar lila jurk van Chanel is waarschijnlijk een beetje te duur voor ons (we durven de prijs niet eens op te zoeken), maar we kunnen je wel een handje helpen met de zoektocht naar een jurk in de stijl van Lily-Rose. You’re welcome. 

[sm-product-feed id=”31486″]

Laatste nieuws

Zie ook