De geweldige speech van Amy Schumer

De geweldige speech van Amy Schumer. Afgelopen weekend was de 34-jarige actrice de presentatrice van Saturday Night Life...

Lees ook

De geweldige speech van Amy Schumer. Afgelopen weekend was de 34-jarige actrice de presentatrice van Saturday Night Life. Voor haar een dream come true. De speech is fantastisch, zoals praktisch alles wat Amy doet. Op een gegeven moment geeft ze zelfs haar echte mening over de Kardashians.

“We moeten een rolmodel zijn voor de meiden van nu. Want wie hebben ze nu echt? Alles wat ze hebben zijn de Kardashians. Een hele familie vol vrouwen die het gezicht waarmee ze geboren zijn, zien als een lichte suggestie. Vroeger hadden we Khloe, zij was echt van ons. Maar Khloe verloor de helft van haar lichaam, ze verloor een Kendall. En nu hebben we niks.”

Amy Schumer © Hollandse Hoogte

Jessica Alba’s zeep

Amy vertelt ook gedetailleerd over hoe ze haar kleine nichtje in bad moest doen:

Ik deed Jessica Alba’s zeep op mijn hand. Je wil haar eigenlijk niet steunen, want ze is te mooi. Maar de zeep is echt awesome.

I’m under new management #thedutchess

Een foto die door amyschumer is geplaatst op

Amy <3 Bradley

En acteur Bradley Cooper maakte veel indruk op Amy, ze was helemaal overdonderd.

“Drie minuten hebben we gepraat, toen liep ik weg omdat het event begon. Even later dacht ik: date ik met Bradley Cooper? Ik weet niet hoe Hollywood werkt, maar ik wist zeker dat ik een relatie had met Bradley Cooper. Dus ik veranderde mijn Facebook-status.”

Amy Schumer © Hollandse Hoogte

Kortom: genoeg redenen om even dit heerlijke fragmentje te bekijken. Enjoy!

Laatste nieuws

Zie ook