11 extreem korte huwelijken

11 extreem korte huwelijken. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn bij de celebrity's. Menig Hollywood huwelijk is...

Lees ook

11 extreem korte huwelijken. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn bij de celebrity’s. Menig Hollywood huwelijk is al gestrand, maar dit zijn wel écht de hele extreme gevallen. Benieuwd welke celeb zijn/haar huwelijk maar 55 uur volhield? Lees dan snel verder.

1. Carmen Electra & Dennis Rodman – 9 dagen

Dit was gevalletje ‘what happens in Vegas, stays in Vegas’. Dat geldt helaas niet als je celeb bent en besluit te trouwen. In 1998 trouwden Carmen en Dennis (in een dronken bui, want Vegas). Het huwelijk duurde 9 dagen. De scheidingspapieren waren bij thuiskomst alweer verstuurd.

Carmen-Electra-&-Dennis-Rod © Getty Images

2. Kim Kardashian & Kris Humpries – 72 dagen

Onoverkomelijke verschillen, dat was de reden dat dit ‘grootse’ huwelijk na 72 dagen alweer strandde. Het stel trouwde in 2011, vlak voordat Kim haar Kanye ontmoette.

Kim-Kardashian-en-Kris-Hump © Getty Images

3. Pamela Anderson & Kid Rock – 5 maanden

Dit huwelijk duurde in totaal vijf maanden, het happy couple trouwde eind 2006, maar ging begin 2007 alweer uit elkaar als not so happy couple.

Pamela-Anderson-Kid-Rock © Getty Images

4. Cher & Gregg Allman – 9 dagen

Ook hier hebben een gevalletje ‘Las Vegas’. Langer dan 9 dagen kon Cher het niet volhouden met Gregg en zijn drugs- en alcoholproblemen. Ze trouwden in 1975.

Cher en Gregg Allman © Hollandse Hoogte

 5. Nicolas Cage & Lisa Marie Presley – 108 dagen

In 1999 leerden Nicolas en Lisa Marie elkaar kennen op een birthday party. Ze trouwden in 2002. Helaas was het maar van korte duur, 108 dagen later werd de scheiding alweer aangevraagd.

Nicolas-Cage-en-Lisa-Marie- © Getty Images

6. Britney Spears & Jason Alexander – 55 uur

The award for shortest marriage ever goes to…  Britney Spears en Jason Alexander, omdat zij het maar liefst 55 uur met elkaar als man en vrouw door het leven konden gaan. Britney en haar jeugdliefde trouwden in Vegas. Funfact: deze foto is vlak voor het ja-woord genomen.

Britney-Spears-en-Jason-Ale © Hollandse Hoogte

7. Mario Lopez & Ali Landry – 2 weken

Het stel was al enige tijd in love, maar zodra ze elkaar het ja-woord gaven in 2004 in Puerto Vallarta te Mexico ging het mis. Het huwelijk duurde twee weekjes.

Mari -Lopez Ali Landry © Getty Images

8. Nicky Hilton & Todd Andrew Meister – 6 weken

In 2004 trouwde Nicky met haar Todd. Het huwelijk was van korte duur, want na 6 weken werd hun huwelijk nietig verklaard.

Nicky-Hilton-Todd-Meister © Hollandse Hoogte

9. Eddie Murphy & Tracey Edmonds – 2 weken

Tijdens een romantisch tripje op Bora Bora in 2008 hielden Eddie en Tracey een huwelijksceremonie. Thuis aangekomen besloten ze het niet officieel te maken. Deze summerfling duurde slechts 2 weken.

eddie murphy tracey edmonds © Getty Images

10. Jennifer Lopez & Chris Judd – 9 maanden

Deze foto is genomen in oktober 2001 op hun trouwpartij. Het huwelijk hield relatief lang stand (in verhouding met de rest van het lijstje). 9 maanden later in juli 2002 was het gedaan met de pret. Jennifer en Chris waren voor het eerst samen te zien in de videoclip ‘Love don’t cost a thing’ (kennelijk wel dus).

Jennifer-Lopez-Chris-Judd © Getty Images

11. Bradley Cooper & Jennifer Esposito – 4 maanden

September 2006 gaven de twee tortelduifjes elkaar het ja-woord, 4 maanden later werd het het nee-woord…

Bradley-Cooper-&-Jennifer-E © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook