Magali is jarig en wordt acht jaar

Magali is jarig en wordt acht jaar, dus feestje op de Horsten in Wassenaar. De dochter van prins Floris van Vollenhoven...

Magali is jarig en wordt acht jaar, dus feestje op de Horsten in Wassenaar. De dochter van prins Floris van Vollenhoven en prinses Aimée viert het in besloten kring. Maar aangezien het in de buurt wemelt van de neefjes en nichtjes zal het toch wel een flinke partij worden. Prinses Margarita en haar gezin wonen aan de Wassenaarse kant, het gezin van Floris woont op het Voorschotense deel van de Horsten. Dat is vooral bekend als het landgoed waar De Eikenhorst van koning Willem-Alexander en koningin Máxima staat. Tel daar nog wat vriendjes en vriendinnetjes bij op en je ziet in gedachten Floris en Aimée tot diep in de nacht zwoegen op cupcakes en een royal speurtocht met een enórm prinsessengehalte.

Magali is nog maar net verhuisd

© RVD © RVD

Het heeft wel even geduurd voor de Van Vollenhovens zich er konden vestigen. Het stel woonde eerst in Amsterdam en Naarden, maar Prins Floris (op de foto met zijn dochters in 2009) werkt sinds 2011 bij KPMG op de afdeling Corporate Finance in Rotterdam. En prinses Aimée werkt voor de ANWB (marketing en sales) op het hoofdkantoor in Den Haag. Dus was Wassenaar strategisch gezien een handigere basis voor de twee werkende ouders. Het stel begon al in 2006 met de verbouwing van hun droomboerderij en konden er door vergunning-gedoe pas recentelijk intrekken met hun kroost. Magali heeft een zusje waar ze erg aan verknocht is: Eliane (6) en een broertje om over te moederen: Jan-Willem (2) die op de bovenste foto wordt geknuffeld. Van harte, Magali!

Magali & de Van Vollenhove’s

© RVD © RVD

Op dit familieportret ter ere van de 70ste verjaardag van prinses Margriet zit Magali op schoot bij haar vader, bovenste rij, pal rechts van de schouw.

Voor wie alles wil weten over deze Van Vollenhoven Wie-Is-Wie:

Van links naar rechts: Linksboven: Pieter, Lucas, Samuel, Emma. Rechtsboven: Magali, Prins Floris, Felicia, Prinses Aimée, Eliane, Prins Pieter-Christiaan. Zittend: Prins Maurits, Prinses Marilène, Prins Bernhard, Benjamin, Prinses Annette, prof. mr. Pieter van Vollenhoven, Prinses Margriet, Anna, Isabella, Prinses Anita.

 

Laatste nieuws