North West heeft het zwaar

North West heeft het zwaar. Tja, wat wil je met Kimye als ouders, Bruce als oma en nul komma nul tijd voor jezelf. Je zo...

Lees ook

North West heeft het zwaar. Tja, wat wil je met Kimye als ouders, Bruce als oma en nul komma nul tijd voor jezelf. Je zou voor minder in een kinderdepressie raken. Fans van North willen dan ook maar een ding duidelijk maken: give the girl a break! Onderstaande tekst gaat dan ook rond op Facebook:

LMFAOOO IM CRYING

Posted by Alex Pollard on Wednesday, September 30, 2015

Mini Mouse North

Anderzijds, nu Kim aangegeven heeft dat ze North’s broertje Easton wil noemen, mag de little lady zich juist vereerd voelen. Een kind dat naar jou vernoemd wordt (min of meer), hallo?! Oh, en wij zouden ook best in een Mini Mouse jurk rond willen hangen op Instagram zonder er op aangekeken te worden..

Ellen’s little pony

Het prinsesje heeft trouwens zelf ook al sterallures en mag op een doordeweekse dag gewoon gezellig met Ellen DeGeneres en haar Little Pony’s spelen. I mean: willen wij ook!

Dus: hoezo zwaar leven? Als je het ons vraagt, valt het allemaal nogal mee met North. En nee, we zijn niet jaloers… Just saying.

Laatste nieuws

Zie ook