Achter de schermen bij covershoot Anouk Smulders

Anouk Smulders (41) is een van de weinige bekende Nederlanders die heel persoonlijke foto's en openhartige berichtjes de...

Lees ook

Anouk Smulders (41) is een van de weinige bekende Nederlanders die heel persoonlijke foto’s en openhartige berichtjes deelt op social media. Beau Monde checkt de achtergrond van een aantal opmerkelijke posts: “Edwin heeft daar geen moeite mee. Hij vindt ook dat ons leven gezien mag worden.” Ja, Anouk houdt wel van een beetje choqueren en is niet vies van make-uploze foto’s. Lees het interview nu in Beau Monde op direct via Blendle. En kijk hier mee: achter de schermen bij covershoot Anouk Smulders.

Over Anouk

Anouk groeide op in Barneveld. Toen ze op haar 18de naar Haarlem verhuisde om internationaal management aan de HEAO te gaan studeren, werd ze ontdekt als model. Haar eerste opdracht was niet een van de minste: covergirl voor de Franse Elle, waardoor ze zichzelf meteen in de picture zetten en gestrikt werd door Christian Dior. Anouk travelled the world, zo woonde ze in Parijs, New York, Miami en Londen om in 2004 weer terug te keren naar thuisbasis Nederland. Ze is getrouwd met persfotograaf Edwin Smulders. Samen hebben ze een zoon en een dochter. Wist je dat Anouk te zien is geweest in de televisieserie ‘Sex and the city’ in 1998?

Anouk liep in tal van modeshows mee, o.a. van Ralph Lauren, Yves Saint Laurent, Issey Miyake en Giorgio Armani. En dit jaar ook weer: op de catwalk bij onze eigen Mart Visser. Bekijk de show.

Backstage bij de shoot

Met dank aan:

  • Fotografie Yvette Kulkens
  • Styling Manon de Boer
  • Haar en make-up Selke Stojancic
  • Beeld Backstage Sanne Kesler i.s.m. Nikon

Fan van de stijl van Anouk? Bekijk dan onze editor’s picks:

[sm-product-feed id=”30899″]

Laatste nieuws

Zie ook