Nieuwe foto van George en Charlotte

Yay, een nieuwe foto van George en Charlotte! De laatste keer dat we het adorabel duo van Cambridge hebben gezien, was t...

Lees ook

Yay, een nieuwe foto van George en Charlotte! De laatste keer dat we het adorabel duo van Cambridge hebben gezien, was tijdens de doop van het prinsesje deze zomer. Maar deze week doken ze samen met hun nanny Maria op het gazon van Kensington Palace. Daar keken ze toe hoe een helikopter met daarin prinses Anne op het gras landde. Het lijkt erop dat vooral George een enorme helikopterfan is. Niet vreemd, gezien het feit dat zijn vader er vrijwel dagelijks in rondvliegt en ook oom Harry er wel weg mee weet. Charlotte leek het minder te kunnen boeien, die genoot meer van de mooie herfstdag en lekker hangen in de armen van Maria.

George en Charlotte lijken sprekend

© Woman's Day © Woman’s Day

Een DNA-test lijkt ons overbodig: Charlotte lijkt sprekend op George als baby. Maar toch ook wel wat op Kate, hieronder op de arm van haar moeder Carole, toen ze gedoopt werd. Hoe dan ook: very happy baby. En zo lief, hoe George zekerheidshalve toch zijn handje maar in Maria’s hand heeft gelegd. Zo’n helikopter maakt dan ook een hels kabaal, zelfs op een koninklijk gazon.

Lijkt Charlotte op Kate?

© Royal Household © Royal Household
Als twee druppels water toch?

Laatste nieuws

Zie ook