Buren George Clooney woedend

Buren George Clooney woedend. In het Britse dorp Sonning zijn George en Amal Clooney hun huis aan het renoveren en dit b...

Lees ook

Buren George Clooney woedend. In het Britse dorp Sonning zijn George en Amal Clooney hun huis aan het renoveren en dit brengt enige onrust met zich mee. De buren hebben dan ook flink geklaagd bij dagblad The Telegraph. “De bouwvakkers zijn continue aan het schreeuwen, terwijl hier de mensen gewoon van een wandeling langs de rivier proberen te genieten


Het 17-eeuwse landhuis heeft inmiddels een wijnkelder, boothuis, stoomkamer en fitnessruimte, maar dit is niet genoeg. Het stel wil er nu ook nog een zwembadhuisje bij. De plannen zijn in augustus goedgekeurd door de gemeente. Maar daar is de buurt niet erg blij mee. “Het gebouw is afgrijselijk en die verbouwingen, we worden er gek van“, aldus een buurvrouw tegen The Telegraph.

Het is een rommeltje en er lijkt geen einde aan te komen.

Er werd door de buren al eerder bezwaar gemaakt, toen om de beveiligingscamera’s die het Hollywood-couple wilde laten installeren. Deze zouden in elke richting gedraaid kunnen worden en daarmee de privacy van de buren kunnen schenden.

George en Amal, die zondag hun one year wedding anniversary vierden, verblijven uiteraard zelf niet in ‘deze bouwkeet’ zolang de werkzaamheden aan de gang zijn.

Lees ook: 7 feiten over George Clooney

Laatste nieuws

Zie ook