Taylor Swift erg invloedrijk

Taylor Swift erg invloedrijk. Zo invloedrijk zelfs dat ze op nummer zes staat in een lijst van invloedrijkste personen o...

Lees ook

Taylor Swift erg invloedrijk. Zo invloedrijk zelfs dat ze op nummer zes staat in een lijst van invloedrijkste personen onder de veertig jaar. Het tijdschrift Fortune stelt deze ieder jaar samen. De reden waarom Taylor erin staat:

The country crooner turned pop mega-star was the single highest-earning musician last year, but that’s not what earned her the respect and attention of the business world. It was her surprising and effective public stance against free music.

Say yes to the dress!

Dat is trouwens niet het enige nieuws over Taylor. Er gaan namelijk geruchten dat haar lover Calvin Harris (31) haar ten huwelijk wil vragen. We hope so! Het is namelijk een mooi koppel en het zou ons geweldige foto’s opleveren van Taylor in the perfect wedding dress. Zie je het al voor je? Wij kunnen niet wachten.

Shake it off

En nu we het toch over Taylor hebben: nog een leuk filmpje als afsluiting. De zangeres ontmoette namelijk de 7-jarige Dylan die op haar nummer Shake It Off danste in de show van Ellen DeGeneres. En de twee hadden het erg leuk samen!

 

Finally got to meet Dylan, the 7-year-old who passionately danced to Shake It Off on Ellen— and this happened.

 

Een video die is geplaatst door Taylor Swift (@taylorswift) op

Laatste nieuws

Zie ook