Pippa kan maar niet kiezen

Oh dear, Pippa kan maar niet kiezen. De zus van hertogin Kate – hier met haar ouders Michael en Kate bij de doop van nic...

Lees ook

Oh dear, Pippa kan maar niet kiezen. De zus van hertogin Kate – hier met haar ouders Michael en Kate bij de doop van nichtje Charlotte – heeft al twee jaar een relatie met de in Zwitserland wonende Nico Jackson. Maar Pippa Middleton (32) is ook nog dol op haar exen. Zo lunchte ze onlangs op een terras met bankier Alex Loudon (35) en ging ze met haar andere ex James Matthews en zijn ouders op vakantie in de Caraïben. Waardoor er toch wat vraagtekens komen bij haar relatie met Nico. Hoewel het Engelse hof er niets mee te maken heeft, zou men toch graag zien dat La Middleton zich zou settelen. Ook al omdat Kate’s broer James (28) het maar niet officieel maakt met presentatrice Donna Air en loslopende Middletons nu eenmaal altijd reuring veroorzaken.

Altijd wat met Pippa en James

© Clive Brunskill / Getty Images © Clive Brunskill / Getty Images

Het valt vast niet mee om de zus en broer van een aanstaande koningin te zijn. Pippa en James zijn gewone burgers, maar worden toch altijd geassocieerd met prins William en Kate. Nu is het wel zo dat ze niet altijd even hard hun best doen om een beetje in de luwte te blijven. James is werkt als themataartenbakker, met wisselend succes. Hij trekt wel eens een jurk aan, houdt van woeste feesten en heeft er een handje van vreugdeloos en nurks op de VIP tribune van events als Wimbledon te zitten, zoals hier.

Wat doet Pippa nu eigenlijk?

© Pascal Le Segretain / Getty Images © Pascal Le Segretain / Getty Images

Pippa is ook allang niet meer het ‘bruidsmeisje van de eeuw’. Werd ze vijf jaar geleden nog gezien als de ‘vlotte, sexy versie’ van Kate, tegenwoordig wordt vooral de loze term ‘socialite’ op haar geplakt. De tijd waarin ze met feestende (en gewapende) vrienden Parijs onveilig maakte lijkt voorbij, maar haar draai lijkt ze ook nog niet helemaal te hebben gevonden. Pippa is eigenaar van PXM Enterprises, een soort partyplanner waar nog niet veel van gehoord is. Ze gaat vaak naar recepties en presentaties in het Absolutely Fabulous Luchtkus Circuit en vertegenwoordigde onlangs haar zus bij een bruiloft, maar verder?

Altijd alleen maar ‘de zus van’…

© Clive Brunskill / Getty Images © Clive Brunskill / Getty Images

Pippa lijkt vooral druk te zijn met socialite-dingetjes. Ze sport veel, is nog altijd verslingerd aan de zelfbruiner en gaat vaak op vakantie (maar minder dan prinses Beatrice). Ze zit veel op VIP-plaatsen bij paardenraces en zo. Waarom is niet helemaal duidelijk, want Middletons boek over feesten geven (‘Zorg voor een taart’) was een fiasco en haar werk voor The Sunday Telegraph en Vanity Fair is op nietszeggendheid leeggebloed. En dat is nu net haar dilemma: Pippa zou vast leuk kunnen uitpakken, maar mag niets doen dat Kate of de families in verlegenheid zou kunnen brengen. Geen benijdenswaardige positie om in te zitten. Misschien dat ze daarom drie knappe schouders aanhoudt om af en toe op uit te kunnen huilen?

Pippa met haar ex Alex Loudon

© Daily Mail © Daily Mail

Het kan natuurlijk ook zijn dat Pippa gewoon goed bevriend is gebleven met Alex, met wie ze twee jaar samen was (zie inzetje). Anderzijds heeft Loudon wel meer aristocratische connecties dan haar huidige vriend Nico. En hangt rond Pippa toch altijd een beetje de ambitie om hogerop te komen in het leven. Wat wel een beetje begrijpelijk is, als je eeuwig wordt vergeleken met je beroemde zus en zelf ook wel eens verder wilt met je leven. Go Pippa!

 

 

Laatste nieuws

Zie ook