Leighton Meester bevallen

Gefeliciteerd!! Gossip Girl actrice Leighton Meester bevallen van een meisje. Leighton en Adam Brody hebben zelf nog nie...

Lees ook

Gefeliciteerd!! Gossip Girl actrice Leighton Meester bevallen van een meisje. Leighton en Adam Brody hebben zelf nog niet gereageerd, maar website TMZ heeft het geboortecertificaat in handen gekregen.

Dochter Arlo Day Brody is op 4 augustus 2015 geboren. Dat heeft het stel lang voor zichzelf kunnen houden. Veel babyfoto’s zullen er dan waarschijnlijk niet komen. Het stel zal hun dochter, net als Gossip Girl collega Blake Lively willen beschermen tegen de paparazzi. Leighton is in het Cedars-Sinai Medical Center bevallen, geen fancy Hollywood ziekenhuid, gewoon 48 kilometer verder op (voor Amerikaanse begrippen is dat dichtbij).

Leighton en Adam hebben elkaar in 2011 op de set van de film ‘The Oranges’ ontmoet. Happy in love stapten ze in 2014 in het huwelijksbootje, daarna werd Leighton al snel met een babybuikje gespot.

Voor tips kunnen ze terecht bij Gossip Girl bestie Blake Lively en haar man Ryan Reynolds. Misschien kan Ryan helpen met het in elkaar zetten van een Ikea Babybox? En kunnen ze van Blake Lively een mooie luiertas kopen?

Blake Lively Adam Brody bevallen © Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook