Zo vader, zo zoon

Zo vader, zo zoon. In de Beau Monde die nu in de winkel ligt, staan bekende moeders en dochters die veel op elkaar lijke...

Lees ook

Zo vader, zo zoon. In de Beau Monde die nu in de winkel ligt, staan bekende moeders en dochters die veel op elkaar lijken. Maar hoe zit het met onze beroemde vaders en zonen? Lijken zij een beetje op elkaar?

Will en Jaden Smith

Acteur Will Smith (46) heeft vier kinderen, maar zijn 17-jarige zoon Jaden lijkt toch wel het meeste op hem. Jaden speelde dan ook al in twee films de zoon van Will, namelijk in After Earth en The Pursuit of Happyness. Ook was hij te zien in The Karate Kid naast niemand minder dan acteur Jackie Shan. Net als Will rapt hij ook. Het is duidelijk dat Jaden in papa’s voetsporen wil treden.

Will en Jaden Smith Will en Jaden Smith © Getty Images

Charlie en Martin Sheen

Martin (75) en Charlie (50) Sheen zijn beide succesvolle acteurs. Martin won maar liefst twintig acteerprijzen, waaronder een Emmy Award, Golden Globe en Satellite Award. Charlie was in 2010 de best bestbetaalde acteur ter wereld, met de serie Two and a Half Men verdiende hij 1,25 miljoen dollar per aflevering. Qua uiterlijk zijn vader en zoon misschien niet helemaal hetzelfde, maar het is duidelijk van wie Charlie zijn acteertalent geërfd heeft.

Zo vader, zo zoon Charlie en Martin Sheen © Getty Images

David en Brooklyn Beckham

He has his looks and his coolnessHet is duidelijk dat de 16-jarige Brooklyn een zoon is van voetballer David Beckham (40). David kan hem dan ook niet loslaten, hij ging zelfs mee op Brooklyns eerste date. Awkward.

David en Brooklyn Beckham David en Brooklyn Beckham © Getty Images

Raphael en Robert De Niro

Tja, een carrière zoals die van acteur Robert De Niro (72) is moeilijk te evenaren. Zijn 39-jarige zoon Raphael besloot dan ook niet met hem te concurreren. In plaats daarvan koos hij voor een leven buiten de spotlights als vastgoedmakelaar. Al heeft hij wel een aantal uiterlijke trekjes van papa.

Raphael en Robert de Niro Raphael en Robert de Niro © Getty Images

Robert Downey sr. en jr.

Robert Downey (50) heet natuurlijk niet voor niets junior, er bestaat ook een senior Robert (79). En ook hij is acteur, maar helaas niet zo succesvol als zijn zoon. Misschien komt dat doordat junior zijn looks beter zijn? No offense senior.

Robert Downey jr en sr Robert Downey jr en sr © Getty Images

Tom en Colin Hanks

Het is echt waar: er bestaat een kopie van acteur Tom Hanks (59). En dat is zijn 37-jarige zoon Colin, ook acteur. Hij is de oudste zoon van Tom en te zien in de series Dexter en Fargo.

Tom en Colin Hanks Tom en Colin Hanks © Getty Images

[poll id=”92″]

NU OOK IN BEAU MONDE

Laatste nieuws

Zie ook