Beau Monde Skincare Journaal: Revitalift Extraordinary Oil

Wist je dat maar liefst 45%* van de Nederlandse vrouwen dagelijks last heeft van een droge, trekkerige huid. Daarom vand...

Lees ook

Wist je dat maar liefst 45%* van de Nederlandse vrouwen dagelijks last heeft van een droge, trekkerige huid. Daarom vandaag in Beau Monde Skincare Journaal: Revitalift Extraordinary Oil en alles over ‘een droge huid’.

Wat is een droge huid

Een huid in balans heeft een beschermlaag dat voornamelijk uit vetten (lipiden) en water bestaat. Dat laagje kan verzwakken door stress, leeftijd en hormonen, maar ook door UV-straling, fijnstof en zuurstofarme lucht in kantoren (door bijvoorbeeld verkeerde isolatie en airconditioners) of temperatuurschommelingen. Voldoende vocht én lipiden in de huidlagen is nodig om de huid die frisse en gezonde uitstraling te geven, die we bij de celebs vaak zien.

Teamplayers: Olie en huid

Olie en huid werken uitstekend samen, omdat ze allebei veel lipiden bevatten. Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat een olie plakkerig is of een vet laagje achterlaat, waardoor de huid kan gaan glimmen. Dit is zeker niet waar! De huid herkent olie als een huideigen stof en juist daarom wordt olie snel opgenomen. Oliën geven omega 3 en 6 af, waar juist een droge huid behoefte aan heeft, omdat ze die niet zelf kan aanmaken. Zo zorgen oliën niet alleen voor zichtbare verbetering van de huid, maar ook voor een onzichtbaar en niet vettig beschermend laagje. Dat laagje versterkt de huidbarrière en dus ook het hydratatieniveau. Olie is van nature voedend en helpt zo de balans van de huid te herstellen. Of je nu een vette of droge huid hebt, dat maakt niet uit, olie past altijd bij jouw huid.

Smooth operators

Beau Monde Skincare Journaal Revitalift Extraordinary Oil
Beau Monde Skincare Journaal Revitalift Extraordinary OilGezichstolie
Extraordinary Oil gezichtsolie (je nieuwe beautyritueel!) bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten en bevat 8 essentiële oliën. Deze mix verbetert het vochtgehalte van de huid, voedt intens en revitaliseert de conditie van de huid. Masseer ‘s ochtends en ‘s avonds drie druppels met draaiende bewegingen in, even goed laten intrekken en daarna pas je dag- en nachtverzorging aanbrengen (Bol.com, € 18,99).

Beau Monde Skincare Journaal Revitalift Extraordinary OilVoedende crème
Extraordinary Oil voedende crème met oliën (dagverzorging) is verrijkt met essentiële oliën van lavendel en rozenmarijn. Speciaal ontwikkeld om de droge en gevoelige huid intensief te voeden en te hydrateren voor een frisse, stralende huid. Je kunt deze crème dagelijks gebruiken. De crème is overigens ook heerlijk als luxueuze massagecrème. Wil je dat, breng dan wat extra crème op je gezicht en hals aan om de droge en gevoelige huid te hydrateren en voeden (Douglas, € 16,95).

Beau Monde Skincare Journaal Revitalift Extraordinary OilMasker
Extraordinary Oil maskercrème (nachtverzorging) bevat naast essentiële oliën ook kostbare olie van muskusroos
en argan. Deze crème zorgde bij 84%** van de vrouwen voor een verminderde droogheid van de huid.
Je kunt de Extraordinary Oil maskercrème elke avond aanbrengen. Als je het royaler aanbrengt, kan je het ook gebruiken als masker. Laat het dan 5 tot 10 minuten rusten om de huid te voeden, te kalmeren en te ontspannen (Kruidvat, € 16,99).

*Testpanel Kruidvat onder 10.000 Nederlandse vrouwen
**Zelf-evaluatie bij 59 vrouwen Check loreal-paris.nl voor alle massagetechnieken!

Lees ook: Beau Monde Skincare Journaal over Revitalift Filler, Revitalift dagcrème en Laser X3.

Laatste nieuws

Zie ook