David Beckham hilarisch voor H&M

David Beckham hilarisch voor H&M. Het nieuwe geniale Hennes & Maurits duo: is *tromgeroffel*: David Beckham & Kevin Hart...

Lees ook

David Beckham hilarisch voor H&M. Het nieuwe geniale Hennes & Maurits duo: is *tromgeroffel*: David Beckham & Kevin Hart. We zagen ze niet voor niets steeds meer in matching clothes.

David heeft de hulp ingeschakeld van zijn vriend voor de najaarscollectie van H&M ‘Modern Essentials selected by David Beckham’. “Kevin Hart is één van de grappigste en slimste mensen die ik ken. Ik vind het leuk om met mijn H&M-campagnes verrassend uit de hoek te komen en ik denk niet dat iemand had verwacht dat ik comedy zou doen”, aldus David Beckham. Kevin hoefde niet lang na te denken:

Het is de droom van iedere comedian om de spot te mogen drijven met een wereldwijd icoon als David Beckham. Ik houd net zo veel van mode als van sport, dus ik was erg enthousiast om mee te werken aan Davids nieuwe H&M-campagne.

In de campagne kruipt de comedian in de huid van de voetballer. Allemaal erg leuk, en dit is nog maar de trailer, op 28 september komt de hele video uit, #cantwait.

Hanging out with @davidbeckham … He has to stop copying my style #Twins

Een foto die is geplaatst door kevinhart4real (@kevinhart4real) op

Laatste nieuws

Zie ook