Kylie Jenner vertelt over plastische chirurgie

Kylie Jenner vertelt over plastische chirurgie. Kylie is helemaal klaar met alle geruchten en doet een boekje open over...

Lees ook

Kylie Jenner vertelt over plastische chirurgie. Kylie is helemaal klaar met alle geruchten en doet een boekje open over haar uiterlijke veranderingen.

Op haar nieuwe app (lees hier alles over de nieuwe Kardashian apps) zweert ze dat ze niet onder het mes is gegaan. Ze is uberhaupt maar één keer onder narcose gegaan en dat beviel haar helemaal niet: “Ik werd er helemaal naar van, moest overgeven en ben de volgende dag nog nooit zo misselijk geweest. Ik vind het maar niks. Enige wat ik aan mezelf heb laten doen zijn de lip fillers. Punt.”

E gingen geruchten dat Kylie haar borsten had laten vergroten, maar op Instagram liet ze weten dat ze hier een speciaal trucje voor heeft (haar Victoria’s Secret BH). Doe ons er ook zo één!

watch my little trick on my app/website. Click the link In my bio or thekyliejenner.com

Een foto die is geplaatst door King Kylie (@kyliejenner) op

“Nee mensen. Ik heb geen implantaten. Snap niet waarom iedereen daar zo obsessed mee is. Ik ben bijna 7 kilo aangekomen, word ook ouder en mijn lichaam verandert dus ook gewoon. Yep, ik heb meer curves. En perks van deze familie is dat je met de beste make-up artiesten ter wereld samenwerkt. Van hen leer ik geweldige tips & tricks. Ik kan niet wachten om deze met jullie te delen. Echt, ik word er stuk meer zelfverzekerd van. Je kan zoveel doen om probleem-gebieden te bedekken. Trust me, contouring changed my life! Plastische chirurgie is helemaal (nog) niet nodig!”

Nog niet, Kylie?

Zeg nooit, nooit. Misschien kom ik wel een keer op ene punt dat ik niet tevreden ben met mijn lijf. Ik ben niet tegen plastische chirurgie.

Kylie vijf jaar geleden

Kylie Jenner plastische chirurgie © Première Easy-A / Getty Images

Kylie Jenner nu

Kylie Jenner plastische chirurgie © Sugar Factory / Getty Images

Wat denken jullie? Is ze wel of niet onder het mes geweest? Laat het weten in een reactie!

Laatste nieuws

Zie ook