Angelina en Brad adopteren nog een kindje

Angelina en Brad adopteren nog een kindje. Het gezin van Brangelina bestaat momenteel uit zes kinderen, maar volgens Lif...

Lees ook

Angelina en Brad adopteren nog een kindje. Het gezin van Brangelina bestaat momenteel uit zes kinderen, maar volgens Life&Style zou er nog een zevende kindje bijkomen.

Angelina heeft tijdens haar reis een weeskind uit Syrië ontmoet en zou hem/haar graag adopteren. Een bron vertelt aan Radar Online:”On one solo trip, Angelina met three Syrian orphan siblings, the middle child could speak some English.”

Het hart van de actrice was gebroken toen ze erachter kwam dat de kinderen allebei hun ouders verloren waren, hun vader vermoord door Syrische soldaten en hun moeder tijdens een bombardement. Het oudste kindje was erg stil en verlegen, maar bleef de hele dag dicht bij Angelina. Het liefst had Angie alle drie de kinderen geadopteerd, maar toen ze bij thuiskomst Brad hierover vertelde, zei hij direct nee. Van zes naar negen kinderen zou een té grote stap zijn, daarnaast zou het een negatieve impact hebben op de kinderen die ze nu hebben. Het stel wil proberen het oudste kindje naar Amerika te krijgen.

De band tussen de VS en Syrië is niet bepaald goed, het zal dan ook een lang adoptieproces worden. Wij hopen dat deze drie Syrische kinderen samen een gelukkig onderkomen vinden, of het nu bij Brangelina is, of ergens anders. Na de traumatische gebeurtenissen zou het verschrikkelijk zijn om deze kinderen uit elkaar te halen.

Op Instagram plaatst Angie een foto met een paar van haar kinderen en daarbij een tekstje over haar eigen moeder:


Nou Ange, volgens mij doe je een fantastische job, kijk je kids maar stralen en zichzelf zijn.

Laatste nieuws

Zie ook