Koningin Letizia als Barbie

Koningin Letizia als Barbie, het moet niet gekker worden. Al heb je het dan als stijlicoon natuurlijk wel helemaal gemaa...

Koningin Letizia als Barbie, het moet niet gekker worden. Al heb je het dan als stijlicoon natuurlijk wel helemaal gemaakt. En als íemand zich qua wespentaille en op hoge hakken lopen kan meten aan het Mattel-model, is het de koningin van Spanje wel. Anyhow: het een ander was ter ere van de Madrid Fashion Doll Show, gesponsord door de Russische AFD Groep, ter ere van Spanje en een goed doel, en gecreëerd door kunstenaar Vasilie Barbier. Letizia draagt een mousselinen replica van de Felipe Varela japon die ze aanhad bij het pre-wedding diner in het Mandarin Oriental, voorafgaand aan het huwelijk van prins William en Kate Middleton.

Koningin Letizia in Felipe Varela

© AFD Group © AFD Group

Afgezien van prinses Diana is Hare Majesteit, voor zover wij het ons kunnen herinneren, de eerste royal waar een Barbie van is geproduceerd. Hertogin Kate is weliswaar uitgevoerd in porselein, maar dat speelt toch wat lastiger. Barbie Leti is overigens niet te koop en de pop is inmiddels als cadeautje aan de Spaanse koningin aangeboden. Leuk voor haar dochters, Leonor en Sofia. Maar intussen kijken wij toch alvast reikhalzend uit naar de Máxima Collectie.

© AFD Group © AFD Group

Laatste nieuws