4 power platina coupes

4 power platina coupes. Blonder dan blond dus. Prachtig en ondanks het herfstachtige weer, geeft het een heerlijk zomers...

Lees ook

4 power platina coupes. Blonder dan blond dus. Prachtig en ondanks het herfstachtige weer, geeft het een heerlijk zomers gevoel. Met intensieve verzorging blijft zo’n wit-gouden coupe ook het komend seizoen mooi.

All Time Classic

Gwen Stefani draagt deze look al jaren met verve. Ze combineert haar witte lokken met felrode lipstick, een all time classic. Een mooie platina haarkleur vergt wel onderhoud. Regelmatig een bezoek aan de kapper is een must. Vraag wel om een kleuring zonder ammoniak, dan raakt je haar zo min mogelijk beschadigd.

Gwen Stefani © Getty Images

Geraffineerd

Door een platina blonde coupe kort te houden, ziet het haar er gezonder uit. Actrice January Jones heeft met haar lange boblijn geen last van gespleten haarpunten. Ze wast het haar niet elke dag, want zo blijft de kleur langer mooi. Tussen de wasbeurten door houdt ze haar lokken fris met een droogshampoo van Redken.

January Jones © Getty Images

Blonde Beauty

Super blonde lokken hebben intensieve verzorging nodig, omdat ze veelvuldig geverfd zullen moeten worden. En hoe high-tech de kleuringen van nu ook zijn, helemaal mild voor het haar zijn ze (nog) niet. Kate Bosworth houdt ze stevig en glanzend met een leave in crème van Alterna. Die voedt het haar ook als het droog is.

Kate Bosworth © Getty Images

Pittig

Model Agness Deyn heeft alle haarkleuren al wel een keer gehad. Nu is ze weer terug bij platinablond, de kleur waarmee ze ook doorbrak als topmodel. Om het kapsel glad en glanzend te houden, gebruikt ze een smoothing gel van TIGI, die het haar zacht maakt en tegelijkertijd beschermt tegen UV-stralen.

Agness Deyn © Getty Images

Laatste nieuws

Zie ook