Prinses Anne smelt voor Mia

Lief, prinses Anne smelt voor Mia. Normaal gesproken is de Prinses Royale reuze streng en non-nonsens. Maar tijdens de G...

Lees ook

Lief, prinses Anne smelt voor Mia. Normaal gesproken is de Prinses Royale reuze streng en non-nonsens. Maar tijdens de Gatcombe Horse Trials kon de enige dochter van de Queen toch geen weerstand bieden aan haar kleindochter die nu 20 maanden is. Mia is het blonde ukkie van Anne’s dochter Zara die met haar paard meedeed aan de wedstrijd. Mia had bitter weinig belangstelling voor haar moeder en hield haar oma druk bezig met babbelen, honden aaien en pogingen om weg te lopen. “Ik vind het erg leuk om oma te zijn,” zegt Anne, die in totaal drie kleindochters heeft. “Ze zijn erg schattig, heel ontwapenend en je ziet er op deze leeftijd steeds meer van je eigen kinderen in terug.”

Geen broertje of zusje voor Mia

Zara, Mike en Mia © Nigel Roddis / Getty Images Zara, Mike en Mia © Nigel Roddis / Getty Images

Het lijkt voorlopig bij de drie jongedames te blijven. Zoon Peter en zijn vrouw hebben geen plannen om hun gezin verder uit te breiden. En ook Zara en haar man Mike Tindall houden het voorlopig bij Mia. Zara wil eerst nog proberen zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen van volgend jaar en ziet zich niet zwanger meedoen aan het springconcours. Anne zelf zal niet zeuren om meer kleinkinderen, ze vond zelf twee nazaten al meer dan genoeg. En vindt naar verluidt het leukste aan haar kleindochters dat ze na een middagje oppassen weer naar hun ouders gaan: lekker rustig.

Laatste nieuws

Zie ook