Royal vrienden voor het leven

Wat een gezelligheid, royal vrienden voor het leven. Het kroonprinselijk paar van Noorwegen nodigde bevriende collega's...

Lees ook

Wat een gezelligheid, royal vrienden voor het leven. Het kroonprinselijk paar van Noorwegen nodigde bevriende collega’s met hun kinderen uit in hun zomerhuis Mågerø op het eilandje Tjøme ten zuiden van Oslo. Voor een rondje lotgenotencontact en ook zodat de volgende generatie elkaar beter leert kennen. Niet per se om onder elkaar te trouwen, want op Guillaume na is de rest allemaal heel gelukkig met een voormalig gewoon burger. Maar meer omdat de kinderen elkaar in de toekomst onherroepelijk vaak zullen zien en het dan wel zo leuk is als je het goed kunt vinden. Helemaal in de stijl van de huidige lichting royals, die ook hecht bevriend zijn. Leuk idee van Mette-Marit!

Eerste rij van links naar rechts: kroonprins Guillaume van Luxemburg, prins Christian van Denemarken, prinses Ingrid Alexandra van Noorwegen, prinses Isabella van Denemarken, haar moeder kroonprinses Mary van Denemarken met op schoot prinses Josephine van Denemarken. Ernaast: kroonprins Frederik van Denemarken met op schoot zijn jongste zoon, prins Vincent, de tweelingbroer van Josephine.

Tweede rij van links naar rechts: kroonprinses Stéphanie van Luxembourg, kroonprinses Victoria van Zweden met dochter Estelle. Daarnaast kroonprins Haakon van Noorwegen, zijn zoon prins Sverre Magnus en zijn vrouw, kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen. Prins Daniel, de man van Victoria, moest verstek laten gaan: hij had griep.

Laatste nieuws

Zie ook