When Harry Met Chelsy

Ooh, When Harry Met Chelsy in Afrika waren er naar verluidt weer vlinders en vonken! Prins Harry zwerft al maanden rond...

Ooh, When Harry Met Chelsy in Afrika waren er naar verluidt weer vlinders en vonken! Prins Harry zwerft al maanden rond in de Afrikaanse wildernis waar hij adorable dingen doet met babyneushoorns. En in het algemeen lovenswaardig vrijwilligerswerk uitvoert. Maar hij nam ook de moeite om zijn ex weer eens op te zoeken. Chelsy Davy (29) en hij kregen in 2004 verkering en bleven goed bevriend nadat ze in 2011 uit elkaar gingen. Beiden zijn momenteel single en het is een slecht bewaard geheim dat de prins nog altijd dol is op Zimbabwaanse Chelsy. “Er vonkt nog van alles tussen hen,” zegt een insider tegen de Express. “Harry is nog altijd verliefd op haar.”

 Nog altijd een zwak voor Harry

© Getty Images © Getty Images

Chelsy, die eerder dit jaar haar verloving verbrak met juwelier Charles Goode, was degene die in 2011 een punt achter haar relatie met Harry zette. Hij was destijds nog druk met zijn baan in het leger en Chelsy liep niet erg warm voor een royal toekomst: “Ik zal nooit met hem trouwen, want het is geen leven voor mij.” Ze is wat meer vrijgevochten dan hertogin Kate en niet verrukt van alle aandacht die haar relatie met Harry opleverde. Wel vond en vindt ze de prins nog altijd heel leuk. Samen kunnen ze ontzettend lachen en ze zijn reuze op hun gemak bij elkaar. Chelsy haalde intussen haar bul en is tegenwoordig advocaat.

‘Lief dagboek, Chelsy weer gezien’

© Shaun Botterill / Getty Images © Shaun Botterill / Getty Images

Harry’s laatste scharrel was met actreutel Cressida Bonas, met wie hij echter nooit zo innig zoende als met Chelsy. Waarvan acte, hierboven, in 2007. Eerder dit jaar zei hij geen problemen te hebben met geen vriendin hebben. Maar ook dat hij open stond voor een serieuze relatie: “Het zou geweldig zijn om iemand naast me te hebben om alle druk mee te delen.” Of dat Chelsy wordt valt nog te bezien, maar opvallend is wel dat Harry inmiddels alwéér een reis naar Afrika gepland heeft, ditmaal naar Lesotho. Inderdaad, vlak bij Zimbabwe. Misschien dat hij toch eens af wil van het geplaag van zijn broer William, die hem de ‘Bridget Jones van de Windsors’ noemt?

UPDATE: ook Cressy is nog in beeld!

© Daily Mail © Daily Mail

Oh dear, Cressida Bonas is ook nog altijd in beeld en zowaar ook net weer single. Ze maakte deel uit van het vriendengezelschap waarmee Harry een paar dagen geleden zijn 31ste verjaardag vierde in de Cross Keys pub in Chelsea. Harry houdt het spannend!

 

 

Laatste nieuws