Yolanthe door de jaren heen

Yolanthe door de jaren heen. Lees alles over multitalent Yolanthe Sneijder-Cabeau (30) in de nieuwe Beau Monde. Ze lijkt...

Lees ook

Yolanthe door de jaren heen. Lees alles over multitalent Yolanthe Sneijder-Cabeau (30) in de nieuwe Beau Monde. Ze lijkt voor de duvel nog niet bang, laat zich vastbinden op vliegtuigen, neemt een duik tussen de haaien, maar nu ze zwanger is, doet ze gelukkig wel wat voorzichtiger. Inmiddels zit de 30-jarige actrice/presentatrice al aardig wat jaren in het vak en heeft heel Nederland een mening over haar. Ze ging van bruin naar blond, van Jan Smit naar Wesley Sneijder, van mooiste jonge talent naar zakenvrouw met een eigen sieradenlijn. Waar doet ze het toch van?

Flashback to #ONM: Bloopers met Yolanthe

Over Yo

Yolanthe Sneijder-Cabau is op 19 maart 1985 geboren te Ibiza en wilde als klein meisje niets liever dan acteren en dat is haar gelukt. Zo zagen we Yolanthe o.a. al figureren in een videoclip van Charly Luske, kwam ze voorbij in tv-series als Costa! en Snowfever en speelde ze in Onderweg naar morgen. Ze bemachtigde zelfs een gastrolletje in de Amerikaanse film Pain & Gain met Mark Wahlberg! Nice. Verder richtte ze samen met Arjen Arkel de stichting Free a girl op, om kinderen uit de prostitutie te redden. Wie goed doet, goed ontmoet!

Yolanthe door de jaren heen

NU OOK IN BEAU MONDE

Laatste nieuws

Zie ook