Bigger Better Hair

Bigger Better Hair. Ook celebs hebben weleens een handje hulp nodig bij de creatie van weelderige volle hairdo's: van ex...

Lees ook

Bigger Better Hair. Ook celebs hebben weleens een handje hulp nodig bij de creatie van weelderige volle hairdo’s: van extensions, tot pruikjes en haarverdikkers. Wat zij kunnen, kun jij ook!

Friese Furore

De lange blonde lokken van multitalent Doutzen Kroes zien er altijd glamorous uit. Ze draagt het dan ook vaak los met een paar nonchalante krullen aan de onderkant. Zo veel volume creëert ze door verzorging te gebruiken die ondersteuning biedt aan de haargroei, L’Oréal Elvive Arginine Resist Spray. Een volumineuze coupe die 24/7 houdt, is het resultaat.

Doutzen Kroes Hair © Getty Images

KiKa’s Choice

Reality-star Kim Kardashian weet hoe ze sexy voor de dag moet komen. Naast zwaar aangezette make-up is het haar haardos met een prachtige glans die haar uitstraling geeft. Haar lange lokken houdt ze gezond met een verdikkende conditioner, namelijk Aveda Invati Thickening Conditioner, die de elasticiteit verbetert en een natuurlijke glans geeft.

Kim Kardashian Hair © Getty Images

Mini Up-Do

‘The Notebook’-actrice Rachel McAdams had geen zin in losse plukken en koos daarom voor een mini up-do. Om ervoor te zorgen dat haar creatie de hele avond goed blijft zitten, gebruikt zij Matrix Amplify Wonder Boost Root Lifter, een verstevigende spray die het nodige volume en body bij de aanzet geeft.

Rachel McAdams Hair © Getty Images

Red Carpet

Eva Mendes nam haar moment op de rode loper en verscheen er met een natuurlijke ‘big hair’-look. Eva’s coupe ziet er ongedwongen uit maar heeft toch echt heel wat stylinguurtjes en potten gekost. Geheim van haar lucious lokken? Nioxin Cleaser Fine Hair, een shampoo die dunner wordend haar tegengaat. Want hoe meer, hoe beter!

Eva Mendes Hair © Getty Images

[poll id=”90″]

Laatste nieuws

Zie ook