10 dingen die je nog niet wist over PINK

Happy Birthday PINK! De rebelse zangeres wordt vandaag 36, dus 'Raise your glass' op Pink. Daarom 10 dingen die je nog n...

Happy Birthday PINK! De rebelse zangeres wordt vandaag 36, dus ‘Raise your glass’ op Pink. Daarom 10 dingen die je nog niet wist over Pink. Pink heet eigenlijk Alecia Beth Moore en begon haar carrière in nachtclubs, waar ze werd ontdekt door L.A. Reid en Babyface. Ze is getrouwd met Carey Hart, met wie ze een dochtertje heeft (Willow).

10 Pink is een echte huismus

Na haar huwelijk met Carey Hart werd Pink erg huiselijk. De party girl vond het toen veel leuker om cupcakes te maken en lekker te tuinieren. Tegen Daily Mail zei ze: “Ik denk dat ik altijd al wel huiselijk was, het komt er gewoon nu uit.” En tja, nu ze letterlijk de bloemetjes buiten zet, ben je vast benieuwd wat er in Pinks tuintje groeit: “Tomaten, aardbeien, verschillende soorten sla, spinazie, kool, meloenen en wat kruiden,” aldus de zangeres.

9 Pink was een rebelse tiener

Weglopen om in nachtclubs op te treden, experimenteren met drugs als crystal meth, xtc… Bijna een overdosis op 15 jarige leeftijd… Ze mocht zelfs niet bij vriendjes en vriendinnetjes komen spelen, omdat ze een slechte invloed zou hebben. Blijkbaar waren de ouders een beetje bang voor haar.

8 Pink is ook actrice

Je kon Pink in 2003 kort zien in ‘Charlie’s Angels: Full Throttle’ als de ‘Coal Bowl Starter’ (die stoere chick op de motorcross). En in 2010 spotten we haar in de comedy ‘Get him to the Greek’, waar ze all over Russell Brand is (en de paparazzi weer all over hen). Wist je trouwens dat als Gloria in ‘Happy Feet 2’ zingt, dit de stem van Pink is?

7 What’s in a name?

Hoe kwam Alecia Moore op Pink? Rumour has it dat Pink vaak bloosde als ze zich niet op haar gemak voelde… Dat kan natuurlijk. Andere bronnen melden dat de nickname afkomstig is van ‘Mr. Pink’ (personage uit Quentin Tarantino’s film ‘Reservoir Dogs’, gespeeld door Steve Buscemi). Dat lijkt meer plausibel, aangezien ze een ‘Mr. Pink’ tattoo heeft.

6 Pink heeft voor dochter Willow een miskraam gehad

Gevoelig onderwerp voor elke moeder natuurlijk. Ze praat er ook niet graag over, maar het onderwerp kwam kort ter sprake bij Ellen Degeneres, waar ze haar zwangerschap van Willow aankondigde (zie fragment hieronder).

5 Pink heeft een tattoo van haar overleden hond Elvis

De zangeres heeft zo ondertussen al meer dan 20 tatoeages, elk met een bijzondere betekenis. Dus ook van haar overleden hondje Elvis, een bulldog (locatie: op haar onderarm). Elvis verdronk in het zwembad van de zangeres. Hij was een cadeau van Lisa Marie Presley (dat verklaart zijn naam).

4 Pink had ooit een rat als huisdier

Pink houdt van ratten, en logisch had ze er dus een als huisdier. Die ze in het zakje van haar T-shirt overal mee naar toe nam. Hij sliep zelfs bij haar in bed. Maar of we dat nu perse van Pink wilden weten…

3 Pink is geen fan van Christina Aguilera

Aan ‘Lady Marmelade’ hebben de zangeressen geen vriendschap overgehouden. En hun kinderen zullen ook nooit samenspelen. Amerikaanse DJ Ryan Seacrest vroeg de zangeres of dit ooit zou gebeuren. Pink moest lachen en antwoorde kort maar krachtig: ‘Nee.’

2 Benieuwd van wie Pink dat rebelse heeft had?

Van haar vader. Pinks pa is een veteraan, die actief geweest is in Vietnam. Je kan er best mee lachen, maar kom niet aan zijn dochter. Mind you, de beste man heeft raketten in zijn garage. Zelfs de beveiliging is niet altijd veilig, zo raakte hij destijds bij de American Music Awards slaags met een van de beveiligers en hetzelfde gebeurde bij Pinks release party van haar eerste album. Au!

1 Pink vroeg Carey ten huwelijk

Yes, Pink vroeg hubby Carey ten huwelijk, in 2005, bij een motorcross evenement. De zangeres hield een bordje omhoog met daarop de tekst “Will you marry me?”. Carey dacht alleen dat Pink een grapje maakte en reed dus gewoon door. Daarw as de zangeres op voorbereid, en toverde nog een bordje tevoorschijn: “I’m serious!” The rest is history.

Laatste nieuws