Prinses Josephine is uit het gips

Geen centje pijn, prinses Josephine is uit het gips. De Deense kleuter brak in juli haar arm bij het paardrijden. Het wa...

Lees ook

Geen centje pijn, prinses Josephine is uit het gips. De Deense kleuter brak in juli haar arm bij het paardrijden. Het was een flinke breuk, ze zat van haar hand tot haar bovenarm in het gips. De belemmeringen die dit opleverde, zetten echter geen domper op haar humeur. Ze stal stralend de show op fotomomentjes en vond haar mitella zo oncool dat ze meestal zonder liep. Volgens haar moeder, kroonprinses Mary van Denemarken, leerde ze bovendien als linkshandige verrassend snel eten en dingen doen met haar rechterhand. Angst voor paarden heeft Josephine er ook niet aan overhouden, ze heeft alweer op een pony gezeten. You go, girl.

Lovely princess

Een foto die is geplaatst door Princess Josephine of Denmark (@princessjosephineofdenmark) op

Prinses heeft grootse plannen

© HRH Mary of Denmark / Kongehuset © HRH Mary of Denmark / Kongehuset

Josephine gaat nog niet naar school, maar is wel druk met van alles. Zwemles, bijvoorbeeld. Samen met haar broertje extra Engelse woordjes leren met hun Australische moeder. Leren fietsen gaat ook al aardig. Maar het grootste discussiepunt met haar ouders is op dit moment toch wel dat ze pony’s eigenlijk meer iets voor kleine kinderen vindt. En het liefst op een ‘echt’ paard zou willen rijden. Gezien haar recente valpartij zijn Mary en Frederik daar niet erg enthousiast over. Maar niemand kan zeggen dat de jonge gravin van Monpezat niet ambitieus is. Daar gaan we ongetwijfeld nog veel van horen!

Laatste nieuws

Zie ook