5 Looks van Robin Wright

Robin Wright, wie zwijmelt er nou niet weg bij haar outfits in House of Cards. Niet alleen daar, maar ook op de rode lop...

Lees ook

Robin Wright, wie zwijmelt er nou niet weg bij haar outfits in House of Cards. Niet alleen daar, maar ook op de rode loper weet Robin zich uniek te kleden. Een stylish powervrouw. Daarom 5 looks van Robin Wright. Watch and learn! 

White House Ball

Robin heeft een sophisticated look hier in Washington D.C. Zij draagt hier een jurk van Altuzurra. Haar clutch is van het merk Rodo en ze maakt de set af met een mooie zwarte pump. Zou jij dit jurkje ook wel in de kast willen hebben hangen? Je kunt hem kopen op Net-A-Porter voor het bedrag van €1.575,-

Look 1 Claire Robin Wright © Getty Images

 Golden Globe Awards

Onze actrice draagt hier een prachtige gouden jurk met open rug van het merk Reem Acra.  Ze draagt een nude sandaaltje en oorbellen van Dana Rebecca en een gouden clutch. Elegant, zoals altijd.

Look 2 Robin Wright Robin Wright © Getty Images

Emmy Awards

Robin Wright gehuld in jurk van Ralph Lauren. Haar slanke figuur komt prachtig uit in deze jurk.

Look 3 Robin Wright Robin Wright © Getty Images

‘House of Cards’ Netflix Original Series Launch

Waar het allemaal begon. De launch-party van House of Cards. Hier maakten wij kennis met Claire Underwood. Robin draagt een jurk van Ralph Lauren. Stunning. 

Look 4 Robin Wright Robin Wright © Getty Images

Gucci Award For Women In Cinema

Last but not least, we gaan flink terug in de tijd. Robin was het goudmijntje bij de Gucci Award for Women. Zij draagt hier een jurk van het merk zelf. Haar gouden sandaaltjes en zwarte clutch met een touch of gold zijn ook van Gucci. Keep up the Wright work!

Look 5 Robin Wright Robin Wright © Getty Images

[sm-product-feed id=”28307″]

Laatste nieuws

Zie ook