Guilty Pleasure | Een week vol nieuwe seizoenen

Urenlang zappen, maar geen leuk programma kunnen vinden? Vanaf deze week verandert dat. Deze week beginnen nieuwe seizoe...

Lees ook

Urenlang zappen, maar geen leuk programma kunnen vinden? Vanaf deze week verandert dat. Deze week beginnen nieuwe seizoenen van populaire series en er komen ook een paar heerlijke series bij. Beau Monde zet ze voor jou op een rijtje. Beentjes omhoog, dekentje, wijntje en genieten maar! 

Goede Tijden, Slechte Tijden

Om 20.30 start alweer het vijfentwintigste seizoen van GTST. Na de spannende cliffhanger zijn we natuurlijk erg benieuwd hoe Vincent zijn surpriseparty is afgelopen… Wie kijkt?

GTST © Hollandse Hoogte GTST © Hollandse Hoogte

RTL Late Night

Als er iemand elke avond spraakmakende gasten aan zijn tafel heeft zitten is het wel Humberto Tan. Vanaf vanavond kun je elke werkdag om 22.30u weer bij Humberto terecht. Te beginnen vandaag met onder andere Froukje de Both, Lil Kleine, Ronnie Flex en voetballer Clarence Seedorf.

Humberto Tan Humberto Tan © Hollandse Hoogte

Hollands Next Top Model

Afgelopen seizoen won Nicky Opheij de titel Hollands Next Top Model. Vanavond gaan dertien nieuwe dames strijden om de titel #HNTM. De concurrentie is groter dan ooit. En uiteraard is onze Fred van Leer weer van de partij. Kijken dus! Vanavond 20.30u op RTL5.

HNTM © Hollandse Hoogte HNTM © Hollandse Hoogte

Grey’s Anatomy

Dit wordt weer een heftig seizoen… Er gaat wat gebeuren met McDreamy. In de voorstukjes zien we vooral veel Meredith en veel tranen en veel dramatische muziek. Dat belooft niet veel goeds… Woensdagavond 20.30 op NET5. Spanneeeend.

Grey's Anatomy © Getty Images Grey’s Anatomy © Getty Images

Meiden van de Herengracht

Door de makers van Sex and the City (dat zegt al genoeg), nu de serie Meiden van de Herengracht. Drie vriendinnen proberen hun drukke carrièreleven te combineren met hun social life. Een glamourleven gaat helaas niet altijd over rozen. Benieuwd? Vanaf deze week elke woensdagavond om 5 voor half 10 op NET5.

Expeditie Robinson

Ook dit seizoen van Expeditie Robinson zit weer vol met leuke BN’ers. Daar houden wij van! Donderdagavond om half 9 op RTL5. Al is het alleen maar voor de leuke koppies van Tim Douwsma en Oscar Aerts.

Expeditie Robinson © Hollandse Hoogte Expeditie Robinson © Hollandse Hoogte

Heb jij nog een leuke #kijktip? Laat een reactie achter.

Laatste nieuws

Zie ook